Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image
HOT RIGHT NOW

H Brianna Bardhi είναι το ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ

Μελαχρινή ομορφιά, καταγάλανο βλέμμα, καλλίγραμμες αναλογίες. Η αλβανικής καταγωγής καλλονή ήρθε για να σαρώσει τις πασαρέλες.

Δύο φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε δύο από τα μεγαλύτερα περιοδικά στον κόσμο μέσα σε μόλις ένα μήνα για ένα μοντέλο που πραγματοποιεί ουσιαστικά το ντεμπούτο του στη βιομηχανία της μόδας, δεν το λες και άσχημα.

Το μοντέλο αυτό είναι η Brianna Bardhi, που φιγουράρει στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του ουκρανικού Elle, λανσάροντας τις τάσεις της γυναικείας μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αλλά και στις σελίδες του Maxim.

Εκεί, πόζαρε στον φακό του διάσημου φωτογράφου Antoine Verglas άλλοτε, να ξαπλώνει πάνω σε μία λευκή Mustang, φορώντας λευκό ολόσωμο μαγιό και άλλοτε, τόπλες με τζην σορτς στη θέση του οδηγού. 

Η ομορφιά της είναι απλά ακαταμάχητη, καθηλωτική, η απόδειξη ότι έχουμε μπροστά μας το ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ, όπως υποστηρίζει και το Maxim.

Αλβανικής καταγωγής, η Brianna Bardhi ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Genetics Model Management.

Τι άλλο γνωρίζουμε για την πανέμορφη μελαχρινή με το καταγάλανο βλέμμα και το καλλίγραμμο κορμί;

Στο γρήγορο Q&A που της έκανε το Maxim, μαθαίνουμε ότι μεταξύ άλλων ακούει στο repeat αυτή την περίοδο το Erotic της Madonna, το Soldier of Love της Sade, The Weeknd, Moloko, Nirvana και Dua Lipa, μόλις ολοκλήρωσε την τελευταία σεζόν του Sopranos, απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο ένα ποτήρι ροζέ με πλατό τυριών, ενώ η ένοχη απόλαυσή της είναι να χορεύει γυμνή στον καθρέφτη.