LUNCH BREAK

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης, το τηγανητό κοτόπουλο και ένα ποπ κορν από Mangalitsa

Έκτο επεισόδιο για το νέο video podcast του OneMan, με καλεσμένο τον Γαβριήλ Νικολαΐδη.

Το δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ήρθε η ώρα για τον πρώτο μάγειρα του internet. Και η αρχή γίνεται με έναν αγαπημένο μας εδώ στο OneMan, τον @GabNikolaidis. Ο οποίος μας μιλά για τα μαγειρικά internet trends, τα δικά του αγαπημένα μέρη στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη αλλά και την αρετή του να φιλοξενείς κόσμο στο σπίτι.

Θέμα της εβδομάδας, το Lunch Break στο σπίτι. Γιατί το κάνουμε συνήθως μίζερο; Πώς μπορούμε να το ανεβάσουμε λίγο; Και γιατί χρωστάμε στον εαυτό μας να τον περιποιηθούμε;Στη συνέχεια περνάμε στο iconic πιάτο από σειρά ή ταινία. Με το τηγανητό κοτόπουλο στην οσκαρική ταινία Green Book. Αμέσως μετά ταξιδεύουμε μέχρι τη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας για ένα φεστιβάλ με το αγαπημένο γουρουνάκι των Ούγγρων, την Mangalitsa.

Και κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο προτείνουμε κοκκινιστό μοσχαράκι με χυλοπίτες Μετσόβου από τη σειρά τοπικών προϊόντων με γεωγραφική προέλευση Νώμα.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.