Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, τα μαμαδίστικα φαγητά και η αποθέωση του street food
Νέο Lunch Break με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα. Ποια η σχέση του με το φαγητό; Γιατί έκοψε τις πολλές μιμήσεις; Σε ποιες πόλεις προτιμά να κάνει stand up; Και ποια η σχέση του με τον ελληνικό τουρισμό;
- 15 ΜΑΙ 2024
o δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη Κοντιζά, Κωστή Μαραβέγια, Μύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Νικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Γιώργο Παπακώστα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, την Marseaux και την Madame Ginger, τον Ζοσιμάρ a.k.a. Θέμη Καίσαρη,τον Νικόλα Ράπτη, τον Big Sofo, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον Σπύρο Μαργαρίτη, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τη Μαρία Ηλιάκη και την Kid Moxie, ήρθε η ώρα για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα. Ποια η σχέση του με το φαγητό; Γιατί έκοψε τις πολλές μιμήσεις; Σε ποιες πόλεις προτιμά να κάνει stand up; Και ποια η σχέση του με τον ελληνικό τουρισμό; Ακόμα, τα μαμαδίστικα φαγητά που αγαπήσαμε, η γιορτή του street food και μια τριήμερη βόλτα στις Σπέτσες
Θέμα της εβδομάδας: Tα μαμαδίστικα φαγητά που αγαπήσαμε και μια ωδή στα “μακαρόνια με κιμά της μανούλας”, που δεν είναι φαγητό, αλλά συναίσθημα. Ακόμα, η πρόταση της εβδομάδας: το Athens Street Food Festival που σε περιμένει για ακόμα δύο Σαββατοκύριακα. Ο Χρήστος Χατζηιωάννου δοκίμασε και προτείνει, μεταξύ άλλων, double smash burger, corn dog, fish ‘n’ chips, burrito, πίτσα με μορταδέλα και φιστίκι, παγωτό φιστίκι, Italian sub, lobster roll, ταμάλες, noodles με λαχανικά και πάπια, καμινάδα, tika masala bowl, jenga, pig ‘n’ chips, katsu sando, pad tai, κεφτέδες προβατίνας με στάκα, pulled pork και vegan παγωτάκι. Stay tuned, έρχεται και video.
Κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο μοιραζόμαστε το τρίπτυχο της επιτυχίας για τη βάση της σαλάτας εν όψει καλοκαιριού