ΣΙΝΕΜΑ

H Scarlett Johansson μας πάει στο φεγγάρι στο αποκλειστικό κλιπ του Fly Me to the Moon

Το OneMan εξασφάλισε μια πρώτη ματιά στη νέα ρομαντική κομεντί με την Scarlett Johansson και τον Channing Tatum.

Πάνω που λες ότι σαν σκηνικό της δράσης για μια ρομαντική κομεντί, τα έχουμε πια δει λίγο-πολύ όλα, έρχεται κάτι τέτοιο χωρίς να το περιμένεις: Η προσσελήνωση του Apollo 11.

Για την ακρίβεια, η ψεύτικη, backup προσσελήνωση που ξεκινάει να στήνει η NASA για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά με την αληθινή.

To Fly me to the Moon κυκλοφορεί στις 11 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.

Ναι, ξέρουμε, αυτό ξεκινάει να ακούγεται περισσότερο σαν συνωμοσιολογικό θρίλερ παρά με ρομαντική κομεντί, αλλά μισό λεπτό γιατί ο Greg Berlanti έχει αντίθετη άποψη. Ο Berlanti, ένας από τους ισχυρότερους τηλεοπτικούς παραγωγούς της εποχής μας (The Flash, Riverdale, Dawson’s Creek, You) έχει ρομαντική καρδιά στην πραγματικότητα – η προηγούμενη ταινία του ήταν το Love, Simon του 2018 εξάλλου.

Και τώρα θα αναζητήσει το ρομάντζο, ναι, στα παρασκήνια μιας επιχείρησης της NASA.

Η Scarlett Johansson παίζει την Kelly, η οποία αναλαμβάνει να κάνει rebrand τη NASA και τη δημόσια εικόνα της υπηρεσίας, καθώς και να στήσει μια ψεύτικη προσσελήνωση, έτσι για να υπάρχει. Βρισκόμαστε στην καρδιά του διαστημικού αγώνα και το Apollo 11 είναι έτοιμο για την αποστολή του – τον υπεύθυνο της NASA παίζει ο Channing Tatum (να μια κάστινγκ επιλογή για να μη λέτε ότι όλα είναι πια προβλέψιμα) και φυσικά οι μέθοδοί του διαφέρουν από της Kelly.

Αλλά προφανώς και ανάμεσα στους δυο τους θα αναπτυχθεί ένα ρομάντζο μέσα από την ανταγωνιστικότητά τους. Ορίστε λοιπόν: Διαστημικός αγώνας, χιούμορ, ρομάντζο, Scarlett Johansson δίπλα στον Magic Mike αυτοπροσώπως, και αστεία για τον Kubrick – το Fly me to the Moon τα υπόσχεται όλα.

Η ταινία κυκλοφορεί σύντομα στις 11 Ιουλίου στις αίθουσες από την Feelgood, αλλά ως τότε παίρνουμε μια πρώτη γεύση με αυτό το αποκλειστικό κλιπάκι στο οποίο η Johansson μας συστήνει τον χαρακτήρα της: