ALPHA TV
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Από αετός, ο Δημήτρης Λάλος έγινε λύκος και ανυπομονούμε για τα επόμενα ζώα

H αδυναμία που δείχνει ο ηθοποιός και οι δημιουργοί των σειρών στις μεταμορφώσεις του σε ζώα δεν πέρασε απαρατήρητη από το Χ.

Θα μπορούσε πολύ εύκολα να παίξει στο Fantastic Beasts and Where to Find Them, αλλά όχι, ο Δημήτρης Λάλος θα παίξει στη νέα σειρά του Alpha, ο Τιμωρός. Και η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε πώς και πώς το ξεκίνημά της καθώς από το τρέιλερ και μόνο μάς άνοιξε η όρεξη.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως πριν περάσουμε στα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα ώστε να καταλάβουμε όλοι (ναι, και εμείς μαζί) το λόγο που γράφεται αυτό το κείμενο.

Ο Δημήτρης Λάλος, υπερβολικά πρόσφατα, έγινε αετός. Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για έναν από τους πρωταγωνιστές του Σασμού. Ο Μαθιός, όπως όλοι είδαμε, έβγαλε φτερά μετά τον θάνατό του κάτι που έκανε το ελληνικό ίντερνετ να αφήσει κάτω τα χαρτομάντιλα που σκούπιζε τα δάκρυά του και να πιάσει το στομάχι του από τα γέλια.

Λίγο πριν το επίσημο φινάλε του Σασμού χθες το βράδυ, ο Alpha παρουσίασε το νέο τρέιλερ του Τιμωρού γιατί, μην ξεχνάτε, όλα έχουν να κάνουν με το κατάλληλο timing σε αυτή τη ζωή. Σε αυτό λοιπόν βλέπουμε έναν λύκο κάπως άγριο που το βλέμμα του ενώνεται με του Δημήτρη Λάλου. Όλοι ξέρουμε από τώρα πώς πήγε αυτό.

Φυσικά, η αδυναμία που δείχνει ο ηθοποιός στις μεταμορφώσεις του σε ζώα δεν πέρασε απαρατήρητη από το Χ που θυμήθηκε τον αετό που πέταξε μακριά, ελεύθερος και δυνατός πριν από μερικές ημέρες.

 

Τώρα, λίγα λόγια για τη σειρά μιας και είμαστε επαγγελματίες. Η σειρά δε βασίζεται ολοκληρωτικά στη σειρά της Marvel, The Punisher και το τονίζουμε αυτό για να μη θεωρήσετε την προσπάθεια «εύκολη». Βέβαια, εντάξει, έχει δανειστεί μερικά στοιχεία από αυτή.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος ο αετός/λύκος Δημήτρης Λάλος, θα είναι ένα σύγχρονο έργο, δεν θα είναι εποχής. Είναι μία περιπέτεια, μία ιστορία εκδίκησης. Αυτός ο άνθρωπος, αδικείται, τον φυλακίζουν από πολύ μικρό και γαλουχείται μέσα στη φυλακή. Βγαίνει πολύ πλούσιος – κατάφερε με άλλους τρόπους να βγάλει λεφτά – και γυρίζει πίσω για να ζητήσει δικαιοσύνη.

Αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθεί να εκδικηθεί έχουν κάνει μεγαλύτερα κακά από όσα έχουν κάνει στον ίδιο, επομένως δεν είναι εκδίκηση, αλλά είναι δικαιοσύνη αυτό που ζητάει». Ο ηθοποιός συμπλήρωσε πως πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή του καναλιού με πολλά από τα γυρίσματα να γίνονται και στο εξωτερικό. Έχουν και στο εξωτερικό λύκους δηλαδή, αυτό ήθελε να μας πει.