Scott A Garfitt/Invision/AP
HOT RIGHT NOW

Το καυτό καλοκαίρι της Izabel Goulart στη Μύκονο

Κάνουμε μία στάση στο Instagram της Βραζιλιάνας supermodel, που αισθάνεται και φέτος καλοκαιρινή και σέξι στην τοποθεσία Μύκονος.

Αν υπάρχει μία σταθερά στο ελληνικό καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια είναι ότι τα νησιά γίνονται ολοένα και πιο αβίωτα για τους Έλληνες. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε δυσάρεστοι και μίζεροι -ήλιος, θάλασσα, τηγανιτό καλαμαράκι-, η πραγματική σταθερά είναι η Izabel Goulart στη Μύκονο.

Με το που η Βραζιλιάνα supermodel περπατήσει για πρώτη φορά με τα ατελείωτα πόδια της στα σοκάκια του νησιού, τότε ναι, η σεζόν έχει μόλις ξεκινήσει με το δεξί. 

Ας κάνουμε όμως μία σύντομη παρένθεση για τις απαραίτητες συστάσεις.

Γεννημένη στο Σάο Πάολο στη Βραζιλία, με πορτογαλικές και ιταλικές ρίζες, η Izabel Goulart ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14. Στα 21 της, έγινε μέλος της αγγελικής ομάδας της Victoria’s Secret. Ακολούθησαν συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά, ανάμεσά τους και το Sports Illustrated Swimsuit Issue. Άλλωστε, οι αναλογίες και το fit σώμα της την καθιστούσαν ανέκαθεν ιδανική επιλογή για φωτογραφίσεις με μαγιό.

Σήμερα, στα 39 της χρόνια είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο, ένας iconic Άγγελος στην ιστορία της Victoria’s Secret, αλλά και ίσως, η καλλονή με το πιο εξωπραγματικό κορμί στο μόντελινγκ παγκοσμίως. 

Όπως και το περσινό λοιπόν/και το προπέρσινο/και τόσα καλοκαίρια πίσω, έτσι και φέτος, η Izabel Goulart κάνει διακοπές ήδη από τα τέλη Ιουνίου στη Μύκονο. 

Όχι μόνη. Μαζί με τον σύντροφό της, τον τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Kevin Trapp. Γιόρτασαν μάλιστα εκεί τα 34α γενέθλιά του στις 8 Ιουλίου. 

Προφανώς, και τα γνωρίζουμε όλα αυτά γιατί κάναμε μία στάση στο πάντα σέξι Instagram της Goulart, που κατά τη διάρκειά των διακοπών της γίνεται ακόμα πιο καυτό. 

Βουτιές και ηλιοθεραπεία στην πισίνα, δροσερά ντους, τόπλες εμφανίσεις στη θάλασσα, πολλές φωτογραφίες και πολλά βίντεο με ή χωρίς μπικίνι συνθέτουν το φετινό ινσταγκραμικό της άλμπουμ από τη Μύκονο.

Το πανέμορφο πρόσωπο και το γυμνασμένο σώμα της κλέβουν την παράσταση από το ελληνικό καλοκαίρι.