φωτογραφίες: Αγγελική Καλαμαρά
SHOPPING

Κάναμε τις καλοκαιρινές αγορές της τελευταίας στιγμής

Λίγο πριν κλείσουμε τους υπολογιστές και φύγουμε για τις διακοπές μας, περάσαμε μια βόλτα από το The Mall Athens για τα απαραίτητα.

Η μεγάλη αναχώρηση των εκδρομέων για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει και όσοι είμαστε ακόμα στην πόλη, μετράμε αντίστροφα για να έρθει η σειρά μας. Λίγο πριν φύγουμε για τα νησιά, κλείνουμε τις εκκρεμότητες στην πόλη και φυσικά προμηθευόμαστε έστω και την τελευταία στιγμή τα απαραίτητα για τη βαλίτσα που θα πάρουμε μαζί μας.

Έτσι, μαζί με τον Θοδωρή Κανελλόπουλο περάσαμε μια βόλτα από το The Mall Athens, εκεί όπου βρήκαμε για ακόμη μια φορά όλα όσα χρειαζόμαστε.

Πρώτη στάση, το κατάστημα The Bostonians, για τα πιο ωραία, στιλάτα και χρωματιστά πουκάμισα, ταιριαστά για κάθε περίσταση, από την παραλία μέχρι τη βόλτα στα νησιώτικα σοκάκια.

Δεύτερη στάση, το Oroloi.gr, για μια μεγάλη συλλογή ρολογιών για όλα τα γούστα. Επιλέξαμε ένα smartwatch, για να μετράμε και τις θερμίδες που θα κάψουμε αυτό το καλοκαίρι, ώστε να τρώμε στις ταβέρνες του νησιού χωρίς τύψεις.

Η βόλτα μας συνεχίστηκε στην adidas, όπου προμηθευτήκαμε τα T-Shirts που θα μας συντροφεύσουν κάτω από τον ελληνικό αυγουστιάτικο ήλιο. Η επιλογή δεν ήταν εύκολη, αφού η γκάμα ήταν μεγάλη, αλλά τελικά καταλήξαμε ο καθένας στο αγαπημένο του.

Δεν γινόταν φυσικά να μην περάσουμε και από τα καταστήματα attica, όπου η ποικιλία σε backpacks, ρούχα και παπούτσια γέμισε σχεδόν όλα τα κενά της βαλίτσας μας.

Ενώ για ένα λίγο πιο επίσημο και άνετο παπούτσι, τη λύση έδωσαν για ακόμη μια φορά το κατάστημα Clarks.

Στα Alter Shops, διαλέξαμε και τις σαγιονάρες που θα αποτελέσουν το σχεδόν μόνιμο υπόδημά μας στις φετινές διακοπές, αφού κακά τα ψέματα, καλοκαίρι σημαίνει αντίο κλειστό παπούτσι, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καλοκαίρι σημαίνει και μπάνια, άρα πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο και στο Holland & Barrett βρήκαμε τα καλύτερα αντηλιακά για να είμαστε προστατευμένοι και ασφαλείς.

Πλέον, είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν και είχαμε ήδη αρχίσει να καταστρώνουμε τα πλάνα μας για τις ημέρες των διακοπών μας. Για να το γιορτάσουμε, πριν αφήσουμε το The Mall Athens, περάσαμε και από τα Starbucks για τα πιο δροσιστικά ροφήματα, για να πάρουμε μια αίσθηση απόδρασης ακόμη και στην πόλη.

Ανανεωμένοι, δροσισμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι, ήμασταν πια έτοιμοι για τις διακοπές μας.