Photograph by Liane Hentscher/HBO
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το πρώτο teaser της δεύτερης σεζόν του The Last of Us μάς κάνει να ανυπομονούμε

Το HBO Max δημοσίευσε το πρώτο επισήμο teaser για τη δεύτερη σεζόν και παρόλο που δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή, είμαστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στη συνέχεια.

Μπορεί οι φαν του The Last of Us να πρέπει να περιμένουν αρκετά για να δουν τη συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, αλλά τώρα έχουν έναν ακόμη λόγο να ανυπομονούν περισσότερο. Το HBO Max κυκλοφόρησε το πρώτο επισήμο teaser για τη δεύτερη σεζόν και παρόλο που δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή, είμαστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στη συνέχεια.

Το teaser δείχνει τον Pedro Pascal ως Joel, την Kaitlyn Dever ως Abby, τον Jeffery Wright να επαναλαμβάνει το ρόλο του ως Issac, την Isabela Merced ως Dina και τον αδιευκρίνιστο χαρακτήρα που υποδύεται η Catherine O’Hara.

Ο Joel κάνει τον απολογισμό για όσα έπραξε προκειμένου να σώσει την Abby από το να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο. Στο teaser, βλέπουμε ένα τέρας που φαίνεται να είναι μια προσαρμογή του Rat King από το βιντεοπαιχνίδι Last of Us. Εκτός από αυτό, η χιονισμένη σκηνή όπου η Abby είναι παγιδευμένη κάτω από κάτι που μοιάζει με δίχτυ φαίνεται να είναι αναπαράσταση της σκηνής όπου παρουσιάζεται ο Lev στο video game.

Σύμφωνα με τους φαν, η σειρά είναι πολύ πιστή στο ορίτζιναλ υλικό παρά τις ελευθερίες που έχει πάρει η δημιουργική ομάδα, άρα φαίνεται πως ό,τι έρθει αργότερα δεν θα απέχει πολύ από όσα είναι ήδη γνώριμα στους πιστούς των παιχνιδιών.

Για την ώρα, το τρέιλερ δεν δίνει καμία πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Last of Us Season 2, ωστόσο όπως είχε αναφέρει η Bella Ramsey σε συνέντευξή της στον Independent, η δεύτερη σεζόν της σειράς θα φτάσει κατά πάσα πιθανότητα στις οθόνες μας κατά το τέλος του 2024 ή τις αρχές του 2025.

Αναμονή λοιπόν για τη δεύτερη σεζόν προκειμένου να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πόσο κοντά θα είναι η σειρά στο βιντεοπαιχνίδι με τις νέες περιπέτειες του Joel και της Abby.