2024, Evan Agostini/Invision/AP
HOT RIGHT NOW

Η Paris Hilton κάνει comeback με ζαρτιέρες και σιθρού εσώρουχα

Το iconic μοντέλο της Agent Provocateur γιορτάζει τα 30 χρόνια του lingerie brand με μία iconic φωτογράφιση. 

Κληρονόμος. Socialite στη Νέα Υόρκη των 90s. Ριάλιτι σταρ στα 00s μαζί με την τότε κολλητή της, Nicole Richie. Και στη συνέχεια, επιχειρηματίας, ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και Dj. Αλλά και σύζυγος και μητέρα. 

Η Paris Hilton έχει ζήσει μία πολυτάραχη ζωή -το 2010 συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας- για την οποία ωστόσο δεν μετανιώνει. Σήμερα, στα 43 της διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Δεν το λέμε εμείς. Εκείνη το είπε. 

Σε συνέντευξή της στο People, δήλωσε με αφορμή το  δεύτερο άλμπουμ της, “Infinite Icon”, που μόλις κυκλοφόρησε, 18 χρόνια μετά το “Paris” του 2006: «Το πρώτο μου άλμπουμ ήταν τόσο διασκεδαστικό και νιώθω ότι ήταν περισσότερο η εποχή μου ως party girl, τότε που δεν έπαιρνα τη μουσική τόσο σοβαρά. Έχω περάσει τόσα πολλά στη ζωή μου και έχω μεγαλώσει με τρόπους που ποτέ δεν φανταζόμουν. Νιώθω ότι το “Infinite Icon” αντιπροσωπεύει πραγματικά αυτή την εξέλιξη. Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο ευτυχισμένη στη ζωή μου».

Η Paris Hilton όμως δεν έκανε μόνο μουσικό comeback. Επέστρεψε και στις σέξι φωτογραφίσεις σε ρόλο μοντέλου. Το έκανε μάλιστα για το fashion brand που τη θεωρεί την απόλυτη μούσα του. 

«Agent Provocateur. Σέξι. Iconic. Από το 1994. AP girl για μία ζωή. Αυτό σημαίνει να είσαι hot», ακούγεται να λέει στο βίντεο που σηματοδοτεί τη νέα της συνεργασία με τη διάσημη εταιρεία πολυτελών εσωρούχων για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024

Η Agent Provocateur ιδρύθηκε το 1994 από τον γιο της Vivienne Westwood,  Joseph Corré και τη μετέπειτα σύζυγό του, Serena Rees. Μέχρι σήμερα, σχεδιάζει και κυκλοφορεί τα πιο σέξι εσώρουχα διαφημίζοντάς τα φυσικά με τον πιο σέξι, τολμηρό, αισθησιακό, κυρίως προβοκατόρικο τρόπο.

Και στο πρόσωπο της Paris, η AP βρήκε τον τέλειο προβοκάτορα. 

Η συνεργασία τους ευοδώθηκε με αφορμή τα 30 χρόνια που γιορτάζει φέτος η εταιρεία. 

«Το μόντελινγκ εσωρούχων δεν έχει να κάνει μόνο με τη μόδα και το να είσαι hot – έχει να κάνει με την ενδυνάμωση, τη γοητεία, το να απολαμβάνεις να είσαι σέξι και να μην το καταπνίγεις, να βρεις την εσωτερική σου δύναμη και αυτοπεποίθηση», τόνισε η Hilton, που πόζαρε στον φακό του Greg Williams με “Hollywood glam” όπως υπογράμμισε ο ίδιος. 

Με τη σειρά της, η διευθύντρια δημιουργικού της Agent Provocateur, Sarah Shotton ανέφερε: «Η Paris αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν, είναι και θα είναι μία αυθεντική Προβοκάτορας: ατρόμητη, θηλυκή, ζει σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες».