SHOPPING
SPONSORED

Όσα θα χρειαστείς για την έναρξη της νέας σεζόν

Ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας αλλαγών και δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στο φθινόπωρο χωρίς την καθιερωμένη πρωινή βόλτα μας στο Golden Hall.

Για τους περισσότερους πλέον ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί περισσότερα ξεκινήματα και από τον Ιανουάριο καθώς η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και από εκείνη τη βόλτα και μετά ήμασταν πανέτοιμοι για να την εξερευνήσουμε. Εμείς παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια κάνουμε τις αγορές της χρονιάς στο Golden Hall, αφού εκεί συναντάμε τόσο την ποιότητα, όσο και την ποικιλία που αναζητούμε, ενώ τις πρωινές ώρες, με τα σχολεία να έχουν ανοίξει πια, όλα μοιάζουν ταχύτατα.

Με τον Κωνσταντίνο Αμπατζή δώσαμε ραντεβού από νωρίς στο πάρκινγκ του Golden Hall στο Μαρούσι και αμέσως ξεκινήσαμε από τα απολύτως απαραίτητα για όσα έρχονται. Ευτυχώς, είχαμε την άνεση του χρόνου και ξεκινώντας από το ισόγειο, αρχίσαμε να δοκιμάζουμε τα outfits του φθινοπώρου.

Στο κατάστημα της Massimo Dutti Men αναζητήσαμε κατευθείαν τα νεότερα jackets και η λύση ήταν μπροστά στα μάτια μας. Η Massimo Dutti Men ξεχωρίζει για τα ποιοτικά της jackets και εμείς μόλις δοκιμάσαμε τα πιο πρόσφατα κομμάτια της εταρείας, δεν ξεκολλήσαμε. Άνετο fit και διαχρονικό στυλ για τον χειμώνα που έρχεται.

Έπειτα, όπως κάθε επαγγελματίας που κουβαλά τα πάντα μαζί του και σέβεται τον εαυτό του, αποφάσισα να ψάξω για μια ευρύχωρη τσάντα, η οποία θα τα κάνει όλα και θα συμφέρει. Ε, λοιπόν το backpack που μου εντόπισε ο Κωνσταντίνος χωρά από laptop και ατζέντες, μέχρι και τα ρούχα του γυμναστηρίου, που πρέπει να έχω μαζί στο γραφείο. Και για αυτό βεβαίως το ξεχωρίσαμε αμέσως. Η Diesel είναι παρούσα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας και από εκείνη τη μέρα και μετά είναι παντού μαζί μου.

Πίσω από το brand REPLAY, υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία που υποστηρίζει την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και την ελευθερία έκφρασης σε κάθε εκδήλωση της ζωής. Στο κατάστημα της REPLAY στο ισόγειο του Golden Hall αναζητήσαμε τα t-shirts της νέας εποχής, καθώς μη γελιόμαστε τις περισσότερες ημέρες του μήνα το casual είναι το ύφος που μας ακολουθεί.

Συνεχίζοντας τις αγορές μας και περνώντας από το καλοστημένο κατάστημα της Nautica, επίσης στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, το μάτι έπεσε αρχικά στα νέα καπέλα που κυκλοφόρησε το παγκοσμίου φήμης lifestyle brand, όμως γρήγορα ο Κωνσταντίνος κατέληξε στα αγαπημένα του κλασικά φούτερ της Nautica. Χειμώνας έρχεται, όπως είδαμε από τις πρώτες βροχές.

Αμέσως μετά ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο και αφού είχαμε εξαντλήσει όλα τα θέματα που αφορούσαν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, η συζήτησή μας πήγε γύρω από τους γάμους. Ε, λοιπόν το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά όπως θα έχεις δει, αυτοί καλά κρατούν και ο Κωνσταντίνος έχει ακόμα μερικούς να παρευρεθεί ως τον Οκτώβριο.

Στον πρώτο όροφο, βρήκε λύση και για αυτό το task, καθώς στο κατάστημα HUGO BOSS εντόπισε το σακάκι που επιθυμούσε από την συλλογή της Hugo, ακριβώς στη γραμμή του. Ο πρωτοποριακός χώρος του καταστήματος μας ενέπνευσε και φυσικά η εμπειρία των υπαλλήλων μας κατεύθυνε για τη σωστή επιλογή.

Στο κατάστημα της Oxford Company μερικά μέτρα πιο δίπλα η αλήθεια είναι ότι μπήκα για να δοκιμάσω κάποια από τα διαχρονικά πουκάμισα της εταιρείας, που πάντα είναι στη μόδα, αλλά μόλις το μάτι μου έπεσε στα νέα fleece, δεν έφυγε ποτέ από αυτά. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που πάντα με συνοδεύει όταν λατρεύω ένα item. Το φόρεσα και άρχισα μετά να ψάχνω για πουκάμισα. Φυσικά, το αγόρασα κιόλας.

Η Brooks Brothers για περισσότερα από 200 χρόνια ντύνει τους πιο διάσημους Αμερικανούς. Από σταρ του Χόλιγουντ μέχρι και Αμερικανούς Προέδρους (εκλογές δεν έρχονται;). Στο κατάστημα της εκλεπτυσμένης εταιρείας στο Golden Hall με τον Κωνσταντίνο δοκιμάσαμε και μερικά παντελόνια και αμέσως βρήκαμε τόσο τι θα φορέσει στους υπόλοιπους γάμους, όσο και το τι θα φορέσω εγώ στα πρώτα φθινοπωρινά events που πλησιάζουν.

Για το τέλος αφήσαμε την Samsonite, το brand που έχει γίνει συνώνυμο των αποσκευών εξαιρετικής ποιότητας που συνδυάζουν τολμηρή σχεδίαση με τεχνολογία αιχμής και νέα υλικά. Η Samsonite εδώ και χρόνια ξέρει να δημιουργεί έξυπνες και μοντέρνες λύσεις για κάθε είδος ταξιδιώτη και εμείς είχαμε προμηθευτεί τη δικιά μας βαλίτσα πριν από το καλοκαίρι, αλλά αμέσως λατρέψαμε τα θερμός της, που δοκιμάσαμε ότι διατηρούν τη θερμοκρασία, που θέλουμε, όποια κι αν είναι αυτή.

Για ταξίδια, αναψυχή ή την καθημερινότητα, η Samsonite καλύπτει όλες τις ανάγκες, προσφέροντας μια πλούσια σειρά από στιλάτες τσάντες, αξεσουάρ και φυσικά αποσκευές.

Αφού τελειώσαμε ταχύτατα με τις αγορές μας, πήραμε τον καφέ μας και αποχωρίσαμε για το γραφείο, καθώς η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και από εκείνη τη βόλτα στο πολυβραβευμένο εμπορικό κέντρο και μετά ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για να την εξερευνήσουμε.

Last tip: Αν πάντως δεν προλαβαίνεις να επισκεφθείς πρωί το Golden Hall, τότε θα σου πρότεινα να βρεθείς εκεί Παρασκευές ή Σάββατα. Το Taste Garden έχει επιστρέψει ανανεωμένο στον περιβάλλοντα χώρο και ως τις 28 Σεπτεμβρίου φέρνει τη συναρπααστική του εμπειρία στους επισκέπτες.

Θα το βρείτε Παρασκευές από τις 17:00 ως τις 22:00 και τα Σάββατα από τις 14:00 ως τις 21:00.