2019, Frank Augstein/.AP Photo
HOT RIGHT NOW

Η Elizabeth Hurley είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο

Η Βρετανίδα ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Maxim με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο για το 2024.

Το “Hot 100” issue είναι κάτι σαν θεσμός για το περιοδικό Maxim. Είναι η πιο σέξι λίστα κάθε χρονιάς, ένα τεύχος αφιερωμένο στις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, με το No.1 αυτής να φιγουράρει πάντα στο εξώφυλλο. Από αυτό έχουν περάσει μόνο τα τελευταία χρόνια διάσημες και επιτυχημένες η καθεμία στον χώρο τους γυναίκες, όπως η τραγουδοποιός, ηθοποιός και χορογράφος Teyana Taylor και το μοντέλο Ashley Graham.

Ποια είναι η νικήτρια του φετινού No.1 της λίστας;

Μία γυναίκα, που γνωρίζει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από τις προκατόχους της στο ευρύ κοινό, που έχει διαγράψει με επιτυχία τη δική της πορεία με ό,τι έχει καταπιαστεί -από την υποκριτική, μέχρι το μόντελινγκ, ακόμα και το επιχειρείν-, που στο κατώφλι της 6ης δεκαετίας της ζωής της συνεχίζει να ακτινοβολεί όπως στα 90s. Τότε, που με κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον τότε σύντροφό της, Hugh Grant γινόταν viral με το σεξ απίλ, την κομψότητα και τις ενδυματολογικές της επιλογές. 

Ο λόγος για την Elizabeth Hurley.

Η 59χρονη Βρετανίδα ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού με ένα σατέν πουκάμισο και με ένα μακιγιάζ και χτένισμα που θυμίζουν το λουκ της ηρωίδας της από την ταινία Austin Powers: International Man of Mystery (1997).

Αφήνοντας πίσω, όπως φανερώνει το εξώφυλλο, διάσημες γυναίκες που αυτή τη στιγμή μεσουρανούν στο Χόλιγουντ, στο μόντελινγκ και στη μουσική βιομηχανία -Margot Robbie, Zendaya, Sydney Sweeney, Bella Hadid, Miley Cyrus-, στέφθηκε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. 

Και μπορεί οι νεότερες γενιές να τη θυμούνται ως την Diana Payne από την 5η σεζόν της σειράς Gossip Girl, ωστόσο, για τους 40plus θα είναι για πάντα η πιο αστεία και σέξι εκδοχή του Διαβόλου στο σινεμά μέσα από τη romcom, Bedazzled του 2000.

Η Elizabeth Hurley είναι διαχρονικά μία από τις πιο όμορφες γυναίκες, διαχρονικά ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols του χθες, του σήμερα και του αύριο της σόουμπιζ.