ΑΥΤΟΙ 3-0

Πρωινάδικα, Κασσελάκης, φυσερά και λιθόκεροι

ΑΥΤΟΙ 3-0: Μαριλού Ρεπαπή, Μίνα Μπιράκου και Βαγγέλης Γιαννόπουλος με νέο επεισόδιο.

Έκπτωτος Κασσελάκης, όνειρα για Γκλέτσο, όνειρα για Πολάκη-Μητσοτάκη, ο εφιάλτης των οικοδομών και των δημοτικών έργων, σαλιγκάρια και στρείδια, ο Λεμπρόν στο Αγρίνιο, ο Νίκολας Κέιτζ στα Μέγαρα, λιθόκεροι στη Λάρισα, πρεμιέρες στα πρωινάδικα, το τέλος της τοξικότητας στην Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάζος Μαντίκος στην κοιλιά του ΚΤΕΛ.

Όποιος περίμενε ότι θα ακούσει ιστορίες από καταγάλανες θάλασσες και υπέροχα βραδάκια με πανσέληνο στα νησιά, δεν έχει ξανακούσει το ΑΥΤΟΙ 3-0.

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με καταγγελίες και πρώτος σέρνει τον χορό ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος βάζοντάς τα με μια γειτονική οικοδομή, κηπουρούς, φυσερά και djs που παίζουν ροκάκια. Συνεχίζει η Μαριλού Ρεπαπή με μια combo καταγγελία για τα έργα της αποχέτευσης στο Ντράφι, τις κόντρες αυτοκινήτων αλλά και το σχέδιο του Καλλικράτη που τη σέρνει μέχρι τη Ραφήνα. Η Μίνα Μπιράκου χτυπά τελευταία με ταυτόχρονη κατασκευή τριών πολυκατοικιών στη Νέα Σμύρνη και μηδέν πάρκινγκ και θέσεις καβατζωμένες με παλιά παπιά, καρέκλες, καφάσια, κώνους, τσιμεντόλιθους, γλάστρες.

Έχοντας ξεπεράσει πια τα κομπρεσέρ και τα τρυπάνια, η συζήτηση φτάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο πρόσωπο που φώτισε τις μέρες του καλοκαιριού, σκότωσε τη βαρεμάρα στην ξαπλώστρα και έκανε όποιον έχει μικρόφωνο και βήμα να σιχτιρίσει τις διακοπές του και να θέλει να τρέξει στο στούντιο: στον Στέφανο Κασσελάκη. Και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπέροχοι πιθανοί υποψήφιοι: Παπανώτας, Πολάκης, Γκλέτσος και ο καθένας έχει έναν αγαπημένο.

Το επόμενο βήμα του Στέφανου Κασσελάκη απασχολεί πολύ αυτό το επεισόδιο. Θα τον σώσουν οι Κασσελίστας; Τι θα κάνει αν δεν επανεκλεγεί; Θα φύγει για την Αμερική; Θα μείνει γιατί είναι διάσημος εδώ και θα γίνει τηλεπαρουσιαστής; Θα κάνει ριάλιτι τη ζωή του; Και μπόνους ερώτηση: γιατί βούτηξε το ΠΑΣΟΚ με το κινητό στην πισίνα;

Μια διαφωνία για σαλιγκάρια, εσκαργκό, στρείδια και τι είναι αηδία να τρως καταλήγει υπέρ της χοιρινής μπριζόλας. Ένας ιπτάμενος, λουόμενος, δηλητηριώδης παραθεριστής της Λάρισας, ο λιθόκερος, σκορπά τον φόβο στο στούντιο και την ώρα που η Μίνα αναρωτιέται πόσοι είναι 12 πόντοι, η βιομηχανία του πορνό πλήττεται βαθύτατα από μία καρέτα-καρέτα που δάγκωσε ένα πορνοστάρ σε σημείο που επηρεάζει το κοντινό του στην κάμερα.

Το Χόλιγουντ δεν περιορίζεται πια στη Μύκονο και την Αντίπαρο αφού ο Λεμπρόν πάει μέσω Αιτωλοακαρνανίας στον γάμο του Αντετοκούνμπο και ο Νίκολας Κέιτζ δέχεται επίθεση από άγριες μέλισσες στα Μέγαρα.

Πρεμιέρες στα πρωινάδικα, πρεμιέρα κι εμείς. Λευκά οι παρουσιάστριες, λευκά και η Μίνα αλλά εκείνη, με τα σωστά παπούτσια. Όχι σαν εκείνες. Πώς υποδέχτηκε ο Λιάγκας τη σεζόν, με ποιους καλεσμένους έδιωξε η Καινούργιου την τοξικότητα από την εκπομπή και πότε θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη;

Μπόνους ερώτηση 2: Απολαμβάνει ο Λάζος Μαντικός να κάνει ρεπορτάζ κλεισμένος στον χώρο αποσκευών του ΚΤΕΛ;

Βρες και κάνε subscribe στο vidcast «Αυτοί 3-0», του OneMan, στο Spotify, στο YouTube και στα Apple Podcasts.