Niko Tavernise /© 2024 Warner Bros.
TRAILERS

Η Lady Gaga τραγουδά Sinatra στο τελευταίο τρέιλερ του Joker: Folie à Deux

Μία τελευταία ματιά στο πολυαναμενόμενο σίκουελ πριν την έξοδο του στα σινεμά, στις αρχές Οκτωβρίου.

Με το caption “You can do anything you want. You’re Joker” (Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Είσαι ο Τζόκερ), η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε μόλις ένα ακόμα, τελικό, τρέιλερ του Joker: Folie à Deux

Το σίκουελ της ταινίας του 2019, Joker, (βραβευμένης με Χρυσό Λέοντα στη Βενετία και υποψήφια για 11 βραβεία Όσκαρ, κερδίζοντας τελικά το Α’ Ανδρικού Ρόλου και της Καλύτερης Μουσικής), σε σκηνοθεσία και πάλι του Todd Philips, έχει μπει σε τροχιά πρεμιέρας -4 Οκτωβρίου- και έχουμε μία τελευταία ματιά για το τι να περιμένουμε. 

Στο κλιπ, ακούμε την Lady Gaga να τραγουδά το “That’s Life” του Frank Sinatra και βλέπουμε πώς οι δύο αντιήρωες, ο Arthur Fleck και η Harley Quinn, ετοιμάζονται να εξαπολύσουν τρέλα, παράνοια και χάος στην Γκόθαμ Σίτι.

Εκτός από τους Joaquin Phoenix και Gaga, στο καστ συναντάμε επίσης τους υποψήφιους για Όσκαρ Brendan Gleeson (The Banshees of Inisherin) και Catherine Keener (Get Out, Capote), αλλά και την Zazie Beetz, να αναβιώνει τον ρόλο της ψυχιάτρου από την πρώτη ταινία.

Η επίσημη σύνοψη του Folie à Deux έχει ως εξής: Ο Arthur Fleck βρίσκεται έγκλειστος στο Κρατικό Νοσοκομείο Arkham, περιμένοντας να δικαστεί για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει πριν δύο χρόνια ως Joker. Ενώ παλεύει με τη διπλή του ταυτότητα, όχι μόνο θα γνωρίσει την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο της Harley Quinn, αλλά θα βρει τη μουσική και τον ρυθμό, που ήταν πάντα μέσα του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τίτλος της ταινίας, το Folie à Deux, είναι ένας ιατρικός όρος για μία σπάνια μορφή ψύχωσης κατά την οποία οι παραισθήσεις που μπορεί να βιώνει ένας ασθενής μεταδίδονται και σε άλλον ασθενή.