ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Έφτασε η ώρα για τα νέα έξυπνα ρολόγια της Huawei

Στη Βαρκελώνη η Huawei μάς παρουσίασε τα νέα της Wearables και μας έδωσε μία γεύση για το μέλλον της κατηγορίας αυτής.

Η Βαρκελώνη ήταν μια έκρηξη χρωμάτων, ήχων και γεύσεων! Από την αρχιτεκτονική του Gaudí μέχρι τις γεύσεις της paella και των tapas, η πόλη αυτή ξυπνάει τις αισθήσεις. Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή, την εκδήλωση της Huawei που ήταν και η αφορμή για αυτό το ταξίδι.

Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα της wearables, τη σειρά HUAWEI WATCH GT 5,το HUAWEI WATCH D2 και το HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition. Κάθε ρολόι και μια έκπληξη, με design που μαγνητίζει και τεχνολογία αιχμής.

Η αρχή έγινε με τα HUAWEI WATCH GT 5 και HUAWEI WATCH GT 5 Pro που έκλεψαν την παράσταση με τον κομψό σχεδιασμό τους και τις αναβαθμισμένες λειτουργίες τους. Το HUAWEI TruSense System, με αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας, υπόσχεται να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση. Στην παρουσίαση, είδαμε πώς το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια την καρδιακή συχνότητα, τα επίπεδα στρες, τον ύπνο και άλλα σημαντικά δεδομένα υγείας.

Εκτός από την υγεία μας, τα ρολόγια αυτά είναι και εξαιρετικοί σύντροφοι στην άσκηση αφού προσφέρουν λειτουργίες παρακολούθησης για διάφορα αθλήματα, όπως τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, γκολφ και ελεύθερη κατάδυση.

Στη συνέχεια είδαμε το HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition, που με την ανθεκτική κατασκευή του και τις λειτουργίες Expedition, είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την περιπέτεια. Στην παρουσίαση, είδαμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πεζοπορία, εξερεύνηση, ακόμα και για ελεύθερη κατάδυση.

Εκείνο το Wearable όμως που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ήταν Το HUAWEI WATCH D2το πρώτο ρολόι στον κόσμο με συνεχή παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης μέσω καρπού, μας εντυπωσίασε. Στην παρουσίαση, είδαμε πώς λειτουργεί η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία και πώς μπορεί να βοηθήσει άτομα που χρειάζονται να παρακολουθούν την αρτηριακή τους πίεση τακτικά.

Εκτός από τα wearables, η Huawei παρουσίασε και δύο νέα tablets, το HUAWEI MatePad Pro 12,2″ και το HUAWEI MatePad 12 X. Το HUAWEI MatePad Pro 12,2″, με την οθόνη Tandem OLED PaperMatte, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία θέασης και γραφής, ενώ το HUAWEI MatePad 12 X, με τον ελαφρύ σχεδιασμό του, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να είναι πάντα παραγωγικοί εν κινήσει.

Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους ambassadors της Huawei, τον Sir Mo Farah και την Pamela Reif, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη χρήση των προϊόντων Huawei.

Η Huawei μας έδωσε μια γεύση από το μέλλον της τεχνολογίας wearable και πώς μπορούν τα νέα ρολόγια της Huawei να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, βοηθώντας μας να ζήσουμε μια πιο υγιή, πιο ενεργή και πιο συνδεδεμένη ζωή.