TheStewartofNY/Getty Images/Ideal Image
HOT RIGHT NOW

Η Caroline Silta κάνει όλα τα βλέμματα να κοιτάζουν ψηλά στην Times Square

Ποιο είναι το μοντέλο που έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα fashion billboards στη διάσημη πλατεία της Νέας Υόρκης.

Όποιος ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη και επισκέπτεται την Times Square εντυπωσιάζεται με τα δεκάδες billboards, που την περιβάλλουν και χρωματίζουν τον ουρανό. Όλοι κοιτούν πάνω και γύρω-γύρω, ε και η ζαλάδα είναι δεδομένη. Δεν ζαλίζουν μόνο οι κινούμενες εικόνες, αλλά και η ξεχωριστεί ομορφιάς μίας από τις πιο εντυπωσιακές κοκκινομάλλες της νέας γενιάς του μόντελινγκ.

Η Caroline Silta έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα fashion billboards (Aerie, Old Navy, American Eagle Outfitters) στην περίφημη πλατεία της Νέας Υόρκης. Έχει γίνει μάλιστα γνωστή στη βιομηχανία της μόδας ακριβώς για αυτό τον λόγο. 

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Maxim, ανέφερε σχετικά: «Δεν βλέπεις συχνά σε κοντινό πλάνο ένα κορίτσι με φακίδες να πρωταγωνιστεί στα πιο διάσημα billboards στον κόσμο». 

Μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη με σκανδιναβικές ρίζες, η Caroline Silta ήθελα να γίνει μοντέλο από παιδί, όταν παρακολούθησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το America’s Next Top Model και το κατάφερε. Με την υποστήριξη των γονιών της, ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 και ήδη στα 16 της, βρέθηκε στις σελίδες της Teen Vogue.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Caroline έχει φωτογραφηθεί μεταξύ άλλων για τα εξώφυλλα του Marie Claire UK και του Harper’s Bazaar HK, μεταξύ άλλων γυαλιστερών εκδόσεων, έχει συνεργαστεί με διάσημα brands (Uniqlo, Rebecca Minkoff) και έχει περπατήσει με τα ψηλόλιγνα πόδια της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Τι άλλο μάθαμε για την όμορφη κοκκινομάλλα από τη συνέντευξή της στο Maxim;

Ότι λατρεύει την Taylor Swift και τα extreme sports: από το bungee jumping, μέχρι την αναρρίχηση σε βράχο.