BUZZ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να κάνει τον Martial viral προφανώς

Για ακόμη μια φορά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κλέβει την παράσταση στο βίντεο παρουσίασης του Anthony Martial.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Μάριος Ηλιόπουλος «πυροδότησε τη βόμβα» που λέει και το κλισέ και έφερε στην ΑΕΚ τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Anthony Martial και μετά τη θριαμβευτική υποδοχή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος από χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης, όλοι άρχισαν να συζητούν για το βίντεο της ανακοίνωσής του.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήδη από την πρώτη του ομιλία έδωσε τον τόνο της ιδιοσυγκρασίας του, με την αργεντίνικη υπόκλισή του στον Matias Almeyda και φυσικά το “Venga” να παίζει non stop στα κινητά των ΑΕΚτζήδων για όλο το καλοκαίρι.

Η ομάδα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο ίδιος ο Μάριος Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκαν τον χαρακτήρα του και έκτοτε, κάθε μεταγραφή συνοδεύεται και από τις παροτρύνσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας στα νέα μέλη της.

Από το «που’ σαι ρε Eric» στο “show me your magic”

Η αρχή έγινε με τον Eric Lamela και τον Ηλιόπουλο να του σφίγγει το χέρι λέγοντάς του «Που’ σαι ρε Eric, Vamos por duelos». Η ΑΕΚ είχε μόλις ολοκληρώσει το πρώτο μεγάλο της «μπαμ» με τον Ηλιόπουλο στο διοικητικό τιμόνι και ο ίδιος θέλησε να πωρώσει το νέο του απόκτημα με ένα μείγμα ελληνικών και ισπανικών.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Ηλιόπουλος πρωταγωνίστησε και στο βίντεο παρουσίασης του Frantzdy Pierrot, καλωσορίζοντάς τον στην Ένωση. Ο Super Mario τον αποκάλεσε «αντάρτη της ΑΕΚ» και του έδωσε την μπάλα στο κέντρο της OPAP Arena προτρέποντάς τον να σκοράρει.

Μάλιστα, ο επιθετικός από την Αϊτή δεν χρειάστηκε παρά λίγες ημέρες για να το κάνει πράξη, καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στον αγώνα με τον Βόλο.

Η τρέλα με τον Martial, έβαλε τον Γάλλο μέσα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πρόεδρος της ΑΕΚ δημιούργησε ένα μίνι εθιμοτυπικό και με την ανακοίνωση μιας εξαιρετικής μεταγραφής, όπως αυτή του Anthony Martial, ο κόσμος της ομάδας περίμενε υπομονετικά για το ιδιαίτερο καλωσόρισμα του Μάριου Ηλιόπουλου. Το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου διέρρευσε μάλιστα μια φωτογραφία του 28χρονου Γάλλου να έχει δέσει τη ζώνη του μέσα στη Citroen C4 του Sebastien Loeb, σκορπώντας ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία.

Σήμερα, η ΑΕΚ δημοσίευσε το πλήρες βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, με τον Martial να φορά πρώτα τη φανέλα της ομάδας και να επισκέπτεται το μουσείο της και στη συνέχεια να συναντά τον Μάριο Ηλιόπουλο μέσα στην OPAP Arena. Εκεί, ο πρόεδρος του ζήτησε να του δείξει τα μαγικά του και αφού ο Γάλλος έκανε μερικά κόλπα με την μπάλα, τον ακολούθησε μέσα στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο.

Ύστερα, αφού έδεσε τις ζώνες του, έφυγε με τα χίλια και ο Μάριος Ηλιόπουλος φώναξε «Anthony, φύγαμε για κατακτήσεις».

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς στην Ελλάδα και είναι γνωστός για την αγάπη του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας μάλιστα και σε αγώνες.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) ανάμεσα στους 90 οδηγούς που θα συμμετάσχουν στην 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς, που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου. Το όχημα του Μάριου Ηλιόπουλου θα έχει τον αριθμό 81 στις πόρτες και το αυτοκόλλητο «MARIO». Ο Anthony Martial πήρε πάντως μια πρώτη γεύση από τις ικανότητές του.