PUBLI

Η Samsung αναζητά τον Galaxy AI Champion

Ο Samuel Arnold του Emily in Paris προσκαλεί σε διαγωνισμό της Samsung Electronics (UK)

Ο/η νικητής/νικήτρια θα αναδείξει τη δική του/της περιπέτεια, δοκιμάζοντας το Galaxy AI σε ένα Samsung Galaxy Z Flip6.

Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε έπειτα από έρευνα της Samsung σε συνεργασία με την Optimal Research, η οποία αποκαλύπτει τις προσδοκίες, αλλά και τους φόβους των ταξιδιωτών όταν επισκέπτονται ξένες χώρες

Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος συμμετέχοντες και από την Ελλάδα

Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2024 – Η Samsung ανακοίνωσε το «Found In Translation», ένα συναρπαστικό «κυνήγι» για τον/τη «Galaxy AI Champion», που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το Galaxy AI της Samsung στην επόμενη ταξιδιωτική του/της περιπέτεια.

Έρευνα που διεξήγαγε η Samsung έδειξε ότι το 72% τουριστών από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Πολωνία πιστεύει ότι οι εμπειρίες του στο εξωτερικό θα ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερες, εάν μπορούσαν να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους ντόπιους.

Για να βοηθήσει στη βελτίωση αυτών των εμπειριών, η Samsung προσκαλεί τους λάτρεις των ταξιδιών σε μία συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία με το Galaxy AI.

Σε συνεργασία επί πληρωμή με τον αγαπημένο Jullien του Emily in Paris, Samuel Arnold, ο οποίος ταξιδεύει συχνά σε όλον τον κόσμο, η Samsung UK εγκαινίασε ένα Τravel Hub για τους εν δυνάμει ταξιδιώτες, στο οποίο μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν μια θέση στην περιπέτεια, αλλά και πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βελτιώσει τις εμπειρίες των ταξιδιών στο εξωτερικό.

Στο Τravel Hub υπάρχει, επίσης, ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Samuel, στο οποίο ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, ζωντανεύοντας τις δυνατότητες που προσφέρει το Galaxy AI.

Ο/ H Galaxy AI Champion θα λάβει ένα ολοκληρωμένο πακέτο από τεχνολογικό υλικό, που θα περιλαμβάνει το νέο Galaxy Z Flip6, καθώς και ένα χρηματικό ποσό, προκειμένου να σχεδιάσει τις δικές του μοναδικές διακοπές.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ταξιδιού, ο/η Galaxy AI Champion θα μπορεί να εμπνευστεί από τα social media σχετικά με το ταξίδι. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google να βρει πληθώρα πληροφοριών, από ονειρικούς προορισμούς έως πιάτα της εκάστοτε τοπικής κουζίνας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με τη λειτουργία του Διερμηνέα, ο/η ταξιδιώτης θα μπορεί να επικοινωνεί με τους ντόπιους από και σε υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά) για να ανακαλύψει τους «κρυμμένους θησαυρούς» που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν.

Στο Galaxy Z Flip6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί η νέα λειτουργία συνομιλίας που προβάλλει τις μεταφράσεις από και σε υποστηριζόμενες γλώσσες τόσο στην εσωτερική όσο και την εξωτερική οθόνη της συσκευής, κάνοντας τον διάλογο ακόμα πιο εύκολο.

Με τη χρήση του Live Translate από και σε υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά) , μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω τηλεφώνου – είτε πρόκειται για κάποιο εστιατόριο είτε για εκδρομές, τις οποίες μπορούν να απαθανατίσουν με εκπληκτική λεπτομέρεια μέσα από την κάμερα 50MP του Galaxy Z Flip6.

Ταυτόχρονα, μπορούν να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους, για να αφαιρέσουν ό,τι δεν τους αρέσει, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Photo Assist .

Ο Samuel Arnold, ηθοποιός και σταρ του Emily In Paris, δήλωσε: «Το να βλέπεις διαφορετικές κουλτούρες και να «χάνεσαι» σε νέους προορισμούς είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την ψυχική υγεία. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τη Samsung, για να δώσω σε κάποιον/α την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα ταξιδιωτικά του/της όνειρα. Ο/Η Galaxy AI Champion θα μπορεί να βιώσει την περιπέτεια διαφορετικά, γνωρίζοντας ότι λειτουργίες όπως το Live Translate και το Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google, θα είναι εκεί για να τον βοηθήσουν σε κάθε βήμα του».

Η Samsung καλεί όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του Galaxy AI Champion και από την Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθούν το Travel Hub της Samsung, όπου θα βρουν λεπτομέρειες για το πώς να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, καθώς και προτάσεις για διακοπές από τον Samuel Arnold και τον ειδικό των ταξιδιών και ιδρυτή του Girls Who Travel, Bront ë King.

Το Found in Translation δημιουργήθηκε, έπειτα από έρευνα της Samsung, που αποκάλυψε ότι πάνω από το ένα τρίτο (35%) των ερωτηθέντων τουριστών δυσκολεύονται να ζητήσουν οδηγίες, να κατανοήσουν τοπικά έθιμα (29%), ακόμα και να παραγγείλουν φαγητό (26%) – με τους μισούς τουρίστες (50%) να παραδέχονται ότι κατά την παραγγελία προτιμούν να δείχνουν την επιλογή του φαγητού τους από το να την πουν.

Η λειτουργία του Διερμηνέα μπορεί να λύσει σε πραγματικό χρόνο τα παραπάνω, βάζοντας τέλος στα προβλήματα των γλωσσικών διαφορών.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε από την έρευνα ότι οι γλωσσικές δυσκολίες συνεπάγονται συχνά προτίμηση σημείων που αποτελούν «τουριστικές παγίδες», με σχεδόν τα τρία τέταρτα (72%) των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να έχουν εμπειρίες από τα «κρυφά διαμάντια» μιας χώρας, αν μπορούσαν να μιλήσουν με τους ντόπιους, ενώ, παράλληλα, το ένα τέταρτο (25%) παραδέχεται ότι αναβάλει τα ταξίδια του σε πιο ιδιαίτερους προορισμούς, επειδή δεν μιλάει τη γλώσσα.

Ανάμεσα στους jet-setters υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός να βρουν την «επόμενη περιπέτεια», καθώς 63% δηλώνει ότι χρησιμοποιεί τα social media για να ανακαλύψει νέους προορισμούς, «κρυμμένα διαμάντια», και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Η λειτουργία Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google, κάνει την διαδικασία εύρεσης αυτών εύκολη, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν γρήγορα για περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη τους, κάνοντας μια απλή κίνηση. Κυκλώνοντας αυτό που επιθυμούν με το δάχτυλό τους, οι χρήστες μπορούν να έχουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης για το πού ακριβώς μπορούν να βρουν τους επιθυμητούς προορισμούς, τα σουβενίρ ή τα τοπικά πιάτα.

Η λήψη μιας τέλειας φωτογραφίας είναι βασικό κομμάτι για να μείνουν ανεξίτηλες οι αναμνήσεις. Οι νέοι συμφωνούν σε αυτό, καθώς 27% της ηλικιακής ομάδας 18-34 δηλώνουν ότι οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους πολλές φορές δεν είναι ιδανικές όταν σε αυτές υπάρχουν άγνωστοι. Το Photo Assist δεν εξυπηρετεί μόνο στη βασική επεξεργασία των φωτογραφιών. Αντ’ αυτού δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να δημιουργούν τις επιθυμητές φωτογραφίες, ώστε οι αναμνήσεις να παραμένουν ζωντανές.