ALPHA TV
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα δίχασε το κοινό από την πρεμιέρα

Η νέα κωμική σειρά του Alpha με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έκανε πρεμιέρα, αφήνοντας τους θεατές με ανάμεικτα συναισθήματα.

23 χρόνια μετά την κινηματογραφική επιτυχία Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου επαναφέρουν την Τζέλα Δελαφράγκα, όχι φυσικά με τη φυσική της μορφή και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά την κατάρα της, για μια νέα κωμική σειρά.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα επέστρεψε και αυτή τη φορά είναι τηλεοπτική, με τα πρώτα δύο επεισόδια να προβάλλονται το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση του Alpha. Η επιτυχία της μάλιστα σε πρώτη φάση, ήταν σημαντική με τα ποσοστά της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό να φτάνουν το 23,6%.

Πρόκειται για μια σειρά – υπερπαραγωγή, με περισσότερους από 40 πρωταγωνιστές και guest εμφανίσεις, που στοχεύει να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές. Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα επέστρεψε, σε μια παρωδία των πιο αγαπημένων δραματικών σειρών της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών και κάθε Τρίτη υπόσχεται να προσφέρει δυνατές στιγμές.

Βεντέτες, αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή περιλαμβάνονται στη νέα σειρά.

Όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Τζέλας Δελαφράγκα και στην Κάτω Παπαριά

Η νέα σειρά του Alpha τοποθετείται στην Πελοπόννησο και στην τουριστική κωμόπολη της Κάτω Παπαριάς. Εκεί η ζωή κυλά ήρεμα και ειρηνικά. Άρχοντας της περιοχής είναι ο Βαρόνος Σεβαστός. Πλούσιος γαιοκτήμονας με πολλές επιχειρήσεις. Αυτός και η κοσμική γυναίκα του Ζανέτ Σεβαστού έχουν στην ιδιοκτησία τους διάφορες τουριστικές εγκαταστάσεις αλλά και το καλύτερο νυχτερινό κέντρο στην περιοχή. Την ίδια στιγμή όμως στην Άνω Παπαριά, το άγριο ορεινό χωριό πάνω από την τουριστική κωμόπολη, ξεκινάει πόλεμος.

Η Αλέξις Βροντάκη αρχίζει βεντέτα με τη Μυρσίνη Φορτουνάκη. Αιτία; Η κλοπή μιας κατσικούλας. Και ενώ μαίνεται η βεντέτα, ο γιος της Μυρσίνης, Τέρης, και η κόρη της Αλέξις, Μαρουσώ, ερωτεύονται αλλά χωρίς να ξέρουν ότι είναι γόνοι δυο οικογενειών που τις χωρίζει αιώνια έχθρα. Πού θα φτάσει αυτός ο απαγορευμένος έρωτας;

Ο Τέρης έχει χάσει τη Μαρουσώ για πάντα και ζει απελπισμένος στην Κάτω Παπαριά. Το ίδιο και η Μαρουσώ που περνάει δύσκολες μέρες στην Άνω Παπαριά αναπολώντας τον Τέρη. Ταυτόχρονα η μητέρα του Τέρη, Μυρσίνη Φορτουνάκη, τον παντρολογεί με την κόρη του Βαρόνου και της Ζανέτ, τη Λώρα. Παράλληλα η Αλέξις Βροντάκη προσπαθεί να πείσει την κόρη της Μαρουσώ να παντρευτεί ένα παλικάρι από την Άνω Παπαριά, τον Σήφη.

Η Μαρουσώ αρνείται πεισματικά. Ταυτόχρονα ο ένας από τους δυο γιους του Βαρόνου και της Ζανέτ, ο Πανάγος, ο πρωτότοκος, ερωτεύεται κρυφά μια δόκιμη καλόγρια από το μοναστήρι της Παναγιάς της Συντρέχτρας. Εκεί ηγουμένη είναι η αδερφή Κατσάμπα, που βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την αδερφή Καραμαζώφ για την ηγουμενία της μονής. Και αυτό δεν είναι ο μόνος της πονοκέφαλος. Ταυτόχρονα την εκβιάζουν δυο τσιγγάνοι, ο Ζάκουλας και η Χαλιμά, γιατί παλιά η αδελφή Κατσάμπα είχε πουλήσει βυζαντινές εικόνες σε έναν Εγγλέζο περιηγητή.

Το Twitter χωρίστηκε στα δύο

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα θριάμβευσε στην πρεμιέρα της συγκεντρώνοντας το 23,6% της τηλεθέασης του δυναμικού κοινού και το 20,2% του συνόλου. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι η νέα σειρά άρεσε σε όλους. Τα σχόλια για το «παλιακό» χιούμορ έδιναν και έπαιρναν στο Χ, ωστόσο οι παρωδίες των σειρών και ιδιαίτερα εκείνη του Σασμού, αγαπήθηκε από το κοινό. Ας δούμε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις των χρηστών του X.