2024, Jordan Strauss/Invision/AP
DATING

Το χρώμα ματιών που εγγυάται επιτυχία στα dating apps

Το φλερτ στα bars πέθανε. Το παρόν και το μέλλον είναι τα dating apps.

«Μα πού φλερτάρει πια ο κόσμος;». Η απάντηση είναι «πουθενά», μην κουράζεις το μυαλό σου. Αν όμως θέλεις ντε και καλά να φλερτάρεις ή ακόμα χειρότερα, να βρεις το άλλο σου μισό, ε τότε μην είσαι σνομπ και κατέβασε μια εφαρμογή γνωριμιών στο κινητό σου, αφού βλέπεις πως με τα ματάκια από την μπάρα δεν θα δεις προκοπή.

Οι άνθρωποι το 2024 φλερτάρουν, κάνουν σεξ, βρίσκουν τον αστακό τους μέσα στα dating apps. Εκεί θα τον βρεις κι εσύ.

Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα βέβαια, δε σημαίνει πως με το που κάνεις λογαριασμό σε μια τέτοια εφαρμογή θα έρθουν ορδές από νύφες και γαμπρούς. Θέλει να την ιδρώσεις τη φανέλα όπως και καθετί στη ζωή. Και φυσικά, ακόμα και στα dating apps η εμφάνιση παίζει ρόλο. Και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, λέγοντας ψέμματα στον εαυτό σου πως σε νοιάζει μόνο ο εσωτερικός πλούτος. Και στα bars τους ωραίους και τις ωραίες κοιτάζεις.

Μάλιστα, μια νέα έρευνα δείχνει πως αν έχεις ένα συγκεκριμένο χρώμα ματιών, τότε θα έχεις και μεγαλύτερη επιτυχία στα dating apps. Το πιο πιθανό βέβαια είναι πως εσύ δεν έχεις αυτό το χρώμα ματιών, αλλά υπάρχουν πάντα και οι φακοί επαφής.

Για να μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία όμως, σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το μπλε χρώμα στα μάτια είναι αυτό που κάνει τους άντρες πιο ποθητούς, ενώ για τις γυναίκες είναι το καστανό. Όπως ήταν αναμενόμενο και το πράσινο είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.

Από τα λιγότερο δημοφιλή χρώματα ματιών ήταν το μαύρο, κι ας έχει τραγουδήσει ο Μανώλης Αγγελόπουλος, «Τα μαύρα μάτια σου όταν τα βλέπω με ζαλίζουνε». Τότε δεν υπήρχαν εφαρμογές γνωριμιών, μόνο προξενιά και κλέψιμο αν το πάθος σου έκαιγε τα σωθικά και οι γονείς της δε σε ήθελαν γιατί ήσουν φτωχαδάκι.

Ένα μπλε μάτι δε φέρνει την άνοιξη όμως, θέλει και λίγη εξάσκηση στο μπλα-μπλα.

Άντε, καλή επιτυχία.