TRAILERS

Στο πρώτο τρέιλερ του Ballerina, ο John Wick μπαίνει στο σώμα της Ana de Armas

Το spin-off του John Wick είναι έτοιμο και η Ballerina έτοιμη να εκδικηθεί τους δολοφόνους της οικογένειάς της. 

Το From the World of John Wick: Ballerina, όπως είναι ο πλήρης τίτλος του επερχόμενου neo-noir action thriller σε σκηνοθεσία Len Wiseman είναι μία ταινία μέσα στο σύμπαν του John Wick, του franchise που ανανέωσε την καριέρα του Keanu Reeves και ολοκληρώθηκε -μπορεί και όχι- σε τέσσερις ταινίες: John Wick (2014), Chapter 2 (2017), Chapter 3-Parabellum (2019) και Chapter 4 (2023).

Εκτός από τη σειρά, The Continental: From the World of John Wick, που έκανε πρεμιέρα πέρυσι, το κινηματογραφικό franchise γέννησε ένα ακόμα spin-off, αυτή τη φορά στο σινεμά.

Το Ballerina εξελίσσεται ανάμεσα στα γεγονότα του John Wick: Chapter 3 – Parabellum και Chapter 4. Διηγείται την ιστορία της Eve Macarro, μίας μπαλαρίνας που ζητά εκδίκηση για τη δολοφονία της οικογένειάς της και ξεκινά ένα αιματοβαμμένο ταξίδι προκειμένου να βρει τους ενόχους. Την υποδύεται η Ana de Armas, που στο πρώτο τρέιλερ είναι μαγνητική στον ρόλο ενός θηλυκού John Wick.

Το καστ συμπληρώνουν οι: Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane.

Το From the World of John Wick: Ballerina αναμένεται στις αίθουσες το ερχόμενο καλοκαίρι, στις 6 Ιουνίου του 2025.