PREVIEWS

Ο Cillian Murphy ξεκίνησε γυρίσματα για το Peaky Blinders και έχουμε την πρώτη φωτογραφία

Ο οσκαρικός πλέον Cillian Murphy επιστρέφει στο σύμπαν του Peaky Blinders για την ταινία του Netflix.

Ο Tommy Shelby των Peaky Blinders επιστρέφει επίσημα, αυτή τη φορά αποκλειστικά στο Netflix.

Το Netflix μοιράστηκε μία πρώτη εικόνα του Cillian Murphy στον ρόλο του διαβόητου γκάνγκστερ, μαζί με την είδηση ότι η παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει. Ο Murphy και ο Steven Knight, ο δημιουργός της σειράς για τη συμμορία Peaky Blinders στο Μπέρμιγχαμ μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, πόζαραν επίσης για μία κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Την επερχόμενη ταινία Peaky Blinders θα σκηνοθετήσει ο Tom Harper, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει το τιμόνι αρκετών επεισοδίων της σειράς. Η έκτη και τελευταία σεζόν της είχε προβληθεί το 2022, ενώ τον Ιούνιο είχε αποκαλυφθεί ότι θα ετοιμαζόταν ταινία μεγάλου μήκους, κάτι που ήταν επί χρόνια υπό συζήτηση.

«Φαίνεται ότι ο Tommy Shelby δεν είχε τελειώσει μαζί μου… Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυνεργάζομαι με τον Steven Knight και τον Tom Harper για την κινηματογραφική εκδοχή του Peaky Blinders. Αυτή είναι για τους φαν», είχε αναφέρει τότε ο Murphy σε δήλωσή του.

Ο Knight έγραψε το σενάριο της ταινίας Peaky Blinders και είναι επίσης συμπαραγωγός μαζί με τον Murphy, την Caryn Mandabach και τον Guy Heeley. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Harper, David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren και David Mason.

Αν και το υπόλοιπο καστ της ταινίας έχει κρατηθεί μυστικό, αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα ότι ο Ιρλανδός συνάδελφος του Murphy, ο Barry Keoghan, κρατάει έναν προς το παρόν αδιευκρίνιστο ρόλο στην ταινία.

Ο Murphy επιστρέφει στον κόσμο του Peaky Blinders ως νικητής Όσκαρ, αφού πέρυσι κέρδισε το βραβείο Α΄Ανδρικού για την ερμηνεία του ως J. Robert Oppenheimer, πατέρας της ατομικής βόμβας, στο ιστορικό έπος του Christopher Nolan Oppenheimer.