Focus Features/Landmark/Alamy/Visualhellas.gr
TRAILER

Nosferatu: Ο Bill Skarsgård μεταμορφώνεται στο εμβληματικό βαμπίρ

Το τρέιλερ του Nosferatu κρατάει σχετικά κρυφή την τελική μεταμόρφωση του Bill Skarsgård, μερικά όμως σκιώδη καρέ είναι αρκετά για να προκαλέσουν τρόμο.

Το τελευταίο teaser της ταινίας Nosferatu από τον σκηνοθέτη του The Witch και The Northman, Robert Eggers, είναι εδώ για να στοιχειώσει τα όνειρά σου – και ίσως να σε αποπλανήσει.

Η ταινία επαναφαντάζεται την ομώνυμη κλασική ταινία τρόμου του F.W. Murnau του 1922, με τον Bill Skarsgård στον ρόλο του βαμπιρικού κόμη Orlok. Το τρέιλερ του Nosferatu κρατάει σχετικά κρυφή την τελική μεταμόρφωση του Bill Skarsgård, μερικά όμως σκιώδη καρέ του προφίλ του είναι αρκετά για να προκαλέσουν τρόμο στην καρδιά κάθε θεατή.

Αντ’ αυτού, το τρέιλερ περνάει περισσότερο χρόνο με το παντρεμένο ζευγάρι Thomas και Ellen Hutter (Nicholas Hoult και Lily-Rose Depp), οι οποίοι βρίσκονται παγιδευμένοι στον ιστό του Orlok. Η Ellen, η οποία στοιχειώνεται από παράξενα ξόρκια και οράματα από την παιδική της ηλικία, επηρεάζεται ιδιαιτέρως ως το αντικείμενο του πόθου του Orlok. Θα μπορέσει να ξεφύγει από το κακό του; Ή θα υποκύψει στο σκοτάδι;

Στην Ελλάδα θα μάθουμε τον ερχόμενο Ιανουάριο, οπότε και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Tanweer.