Daniel Zuchnik/Variety via Getty Images/Ideal Image
HOT RIGHT NOW

Η Σοφία Χαρμαντά είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο

Το μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται στη φετινή λίστα του περιοδικού Maxim με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη. 

«Η πανέμορφη Ελληνίδα μοντέλο μετακόμισε στο Μεγάλο Μήλο για να συνεχίσει την καριέρα της στις ΗΠΑ. Μελαχρινό βλέμμα, έντονα ζυγωματικά είναι ξεκάθαρο γιατί είναι η αγαπημένη τόσο των περιοδικών μόδας, όσο και των διάσημων brand ένδυσης».

Με αυτά τα λόγια, το Maxim περιγράφει τη Σοφία Χαρμαντά, τη μία από τις 100 συνολικά γυναίκες που επέλεξε το περιοδικό για το “Hot 100” issue του 2024. Στην κορυφή και στο εξώφυλλο βρίσκεται Elizabeth Hurley. Η 59χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας στέφθηκε η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη.

Ας επιστρέψουμε όμως στη Σοφία Χαρμαντά. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε παράλληλα τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. 

Άνοιξε τα φτερά της στις πασαρέλες της Ευρώπης και της Αμερικής όταν πρωταγωνίστησε στην παγκόσμια καμπάνια της εταιρείας αντηλιακών Copertone.


Κάπως έτσι, βρέθηκε μετά από καιρό στη Νέα Υόρκη, που ήταν όνειρό της από πάντα να ζήσει και να εργαστεί εκεί. Συνεργάστηκε μάλιστα για ένα χρονικό διάστημα με το πρακτορείο μοντέλων Next, έχοντας ως προσωπικό της coach τον Boris Rado, που συνεργαζόταν επί σειρά ετών και με την Kate Moss. 

Είναι η μοναδική Ελληνίδα που έδωσε και φέτος το «παρών» στο διάσημο πάρτι του Vanity Fair μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, φορώντας μία δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana.

Σε άλλα νέα, η Σοφία Χαρμαντά -αν κάτι σου θυμίζει, αλλά δεν μπορείς να θυμηθείς τι- ήταν ζευγάρι πριν από περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια με τον χολιγουντιανό ηθοποιό Gerard Butler. Η σχέση τους κράτησε ενάμιση χρόνο και όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της χώρισαν φιλικά, λόγω απόστασης.

«Ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Στην αρχή μπορεί να είναι σαν παραμύθι, αλλά επειδή εγώ έμενα στο Λος Αντζελες, είναι ο κύκλος έτσι. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά τα βραβεία Όσκαρ. Υπήρχε μια έλξη, αυτό το κάτι. Είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε», είχε αναφέρει ίδια μιλώντας στο περιοδικό OK! πριν από μία διετία.

Η μοναδική Ελληνίδα της διάσημης λίστας του Maxim φαίνεται να ζει το όνειρό της και να ξεχωρίζει.