UNSPLASH
FITNESS
SPONSORED

Βρες τον φυσικό σου σύμμαχο στην κίνηση

Η καθημερινότητά σου μπορεί να είναι απαιτητική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίζεσαι από καταπονημένους μυς και τραυματισμούς.

Το VoltaNatura, από τους παραγωγούς του Voltarol προσφέρει ανακούφιση στους καταπονημένους μυς και τις περιοχές με ελαφρά διαστρέμματα και μώλωπες για να συνεχίσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Χάρη στη φυσική του σύνθεση, με φυσικά συστατικά όπως η Άρνικα και η Αλόη Βέρα, προσφέρει ανακούφιση από τους καταπονημένους μυς.

Φυσική δραστηριότητα χωρίς περιορισμούς

Είτε γυμνάζεσαι συστηματικά, είτε η δουλειά σου απαιτεί σωματική καταπόνηση, το VoltaNatura θα γίνει ο καθημερινός σου σύμμαχος με την Άρνικα, το Αγριοκάστανο και την Σεντέλα που χρησιμοποιούνται για την καταπραϋντική τους δράση στους καταπονημένους μυς, την Αλόη Βέρα για ενυδάτωση και καταπράυνση, ενώ η Gaultheria και η Μέντα προσφέρουν δροσιά. Το τζελ απορροφάται γρήγορα, χωρίς να κολλάει, επιτρέποντάς σου να το χρησιμοποιείς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να διακόπτεις το πρόγραμμά σου.

Το VoltaNatura, με την εμπειρία των παραγωγών του Voltarol, είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια, από παιδιά 6 ετών και άνω, προσφέροντας έναν φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο ανακούφισης από πόνους.

Μην αφήνεις τους καταπονημένους μυς να σε κρατούν πίσω. Με το νεο VoltaNatura, μπορείς να επιστρέψεις στις αγαπημένες σου δραστηριότητες, να ζεις την κάθε μέρα στο μέγιστο απολαμβάνοντας τη χαρά της κίνησης φυσικά!

Μάθε περισσότερα για το VoltaNatura.