Photograph by Courtesy of HBO Max
PREVIEWS

Peacemaker: Ο James Gunn μοιράστηκε μία μυστηριώδη εικόνα από την 2η σεζόν

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της HBO, το Peacemaker, ετοιμάζεται να συστήσει έναν νέο χαρακτήρα.

Μπορεί η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Peacemaker να αργεί στο Max (Vodafone TV στην Ελλάδα), ο James Gunn όμως έδωσε ήδη στο κοινό μία γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο John Cena.

Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία από το επερχόμενο Peacemaker στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου διακρίνεται ένας μυστηριώδης χαρακτήρας να κάθεται στο σκοτάδι, πλάτη στην κάμερα. Ο Gunn θέλει με ανυπομονησία οι φαν της σειράς να μαντέψουν ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η φιγούρα, γράφοντας στη λεζάντα της εικόνας «Ποιος μπορεί να είναι αυτός; #Peacemaker». Με βάση το εκτεταμένο ρόστερ στις σελίδες της DC Comics είναι δύσκολο να υποθέσουμε se ποιον αναφέρεται.

Μία θεωρία για την ταυτότητα του χαρακτήρα θα μπορούσε να είναι ο Apache Chief, ο αυτόχθων Αμερικανός ήρωας από την τηλεοπτική σειρά Harvey Birdman: Attorney General και το ομώνυμο κόμικ. Από την άλλη, θα μπορούσε πάντα να είναι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας που δημιουργήθηκε ειδικά για τη δεύτερη σεζόν του Peacemaker.

Η πρώτη σεζόν του Peacemaker επανέφερε στη ζωή τον εκδικητή που υποδύθηκε ο John Cena στο The Suicide Squad μετά τον προφανή θάνατό του κατά τη διάρκεια μίας μάχης με τον Rick Flag. Ο χαρακτήρας γνωστός και ως Christopher Smith εκμεταλλεύτηκε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή και τη χρησιμοποίησε για να συμμετάσχει σε μία νέα αποστολή που του ανέθεσε η Amanda Waller (Viola Davis). Η αποστολή θα οδηγούσε τελικά τον Peacemaker σε μια συνωμοσία που αφορά μια εξωγήινη εισβολή και την επιστροφή του πατέρα του, του κακού γνωστού ως White Dragon (Robert Patrick).

Τα νέα, τώρα, επεισόδια της σειράς ξεκίνησαν την παραγωγή τους φέτος, ενώ ο Gunn εξακολουθούσε να εργάζεται πάνω στη Superman ταινία του για τη μεγάλη οθόνη. Η δεύτερη σεζόν του Peacemaker αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Max κάποια στιγμή μέσα στο 2025.