Samir Hussein/WireImage/Getty Images/Ideal Image
ΜΑΛΛΙΑ

To νέο κούρεμα του Pedro Pascal έχει 90s vibes

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Wild Robot και το quiff του έκλεψε την παράσταση. 

Μπορεί ο break out ρόλος του να ήταν εκείνος του Oberyn Martell στην 4η σεζόν του Game of Thrones (2014), αυτός όμως που έκανε τον Pedro Pascal πραγματικά να ξεχωρίσει ήταν του Javier Peña σε μία άλλη σειρά, στο Narcos (2015–2017) του Netflix. 

Τον γνωρίσαμε δηλαδή κάπως έτσι…

… με τα πυκνά μαύρα μαλλιά του, τις φαβορίτες, το διακριτικό μουλέτι, το «μακρύ» κοντό κούρεμα, τα 70s vibes, μιας και το crime series για τη δράση του Pablo Escobar κάλυψε ένα διάστημα δεκαετιών από τα τέλη του 1970 μέχρι το καλοκαίρι του 1992.

Έκτοτε, ο Pedro Pascal σαν να διατήρησε μέσα στα χρόνια το κούρεμα, πειράζοντάς το όσον αφορά το μήκος -λίγο πιο κοντό, λίγο πιο μακρύ, αλλά πάντα με το ίδιο στρογγυλεμένο στυλ- μέχρι σήμερα.

Ο 49χρονος ηθοποιός, που προσεχώς θα τον δούμε να επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη 2η σεζόν του The Last of Us και στη μεγάλη με το Gladiator 2, αποκάλυψε το νέο του κούρεμα στο κόκκινο χαλί της νέας του ταινίας – δανείζει τη φωνή του στο υπέροχο animation της Dreamworks, The Wild Robot.

Στις 13 Οκτωβρίου, ταξίδεψε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για την προβολή του φιλμ στο πλαίσιο του 68ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Λονδίνου και το quiff, το λοφίο του με τη χωρίστρα στο πλάι έκλεψε την παράσταση. 

Ο Pascal υιοθέτησε ένα κούρεμα με 90s vibes, τη δεκαετία που οι αφέλειες, οι φράντζες, το curtain style μεσουρανούσαν ως το μεγαλύτερο trend στο αντρικό hairstyling. Και του πηγαίνει υπέροχα.