ΑΥΤΟΙ 3-0

Παπούτσια γειτόνων, διάβασμα τυφώνα και καταραμένο business lounge

ΑΥΤΟΙ 3-0: Ο Βαγγέλης οραματίζεται ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και αποκαλύπτει ότι επί 15 χρόνια μπαινόβγαινε στην πόλη νομίζοντας ότι ο δακτύλιος είναι κάτι που αφορά το παρκάρισμα.

Ο άνθρωπος που μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του οδηγεί στην κουβέντα για το πότε οι Έλληνες περάσαμε από τη φάση πατάκια για το παρκέ στο καλούμε κόσμο στο σπίτι και τους ζητάμε να μείνει με τις κάλτσες.

Ένας παπάς πήγε για after office drinks με τα παιδιά από τη Μητρόπολη, κατέληξε σε ξενυχτάδικα χωρίς ράσα, κι όταν γύρισε σπίτι η παπαδιά τον πέταξε έξω.

Παπάδων συνέχεια, με τις λιτανείες σε διάφορες περιοχές της χώρας και αναφορά στον Θανάση Ευθυμιάδη, για τον οποίο η Μίνα και ο Βαγγέλης θεωρούν ότι έχει βρει το νόημα της ζωής και η Μαριλού θέλει να εξαφανιστούμε όλοι με τέτοιες γνώμες.

Το δράμα της Ιωάννας Τούνη με το tantrum του γιου της, γίνεται αφορμή για να αναλύσει η Μαριλού στον Βαγγέλη τις χάρες των lounge και μετά να συζητήσουν για παιδάκια που κλαίνε και φωνάζουν στις πτήσεις. Οι δύο λένε ότι οκ, τι να κάνεις, το υπομένεις, ο τρίτος (μάντεψε ποιος) λέει ότι το απολαμβάνει γιατί του αποσπά την προσοχή από τη φοβία του για τα αεροπλάνα.

Η ιστορία με τις πτήσεις συνεχίζεται με ξεχασμένα αντικείμενα στα αεροδρόμια και απαιτήσεις να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο.

Το επόμενο ζήτημα είναι οι γάτες. Που πατάνε σε μάτια κουζίνας και βάζουν φωτιά, πέφτουν από ορόφους και πάνε και στέκονται μπροστά στα φώτα της Μαριλού.

Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει με πλαστικές εξωγήινος δεν μπορεί πια να ανοίξει το κινητό του, γιατί αυτό δεν αναγνωρίζει alien και δεν έχει touch γιατί έκοψε τα δάχτυλά του και δεν μπορεί να ανοίξει ούτε Only Fans γιατί ούτε αυτή η εφαρμογή μπορούσε να τον αναγνωρίσει.

Κλείσιμο παπαδοϊστοριών με τους Έλληνες παπάδες που με εξορκισμό κράτησαν μακριά τον Milton από την ελληνική κοινότητα της Φλόριντα (όπου ο τύπος που έδεσε το σπίτι του με ιμάντες τελικά το έσωσε).

Βρες και κάνε subscribe στο vidcast «Αυτοί 3-0» του OneMan, στο Spotify, στο YouTube και στα Apple Podcasts.