ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Μαθήματα δημοσιογραφίας στον Joao Felix έκανε Κύπριος με αφορμή το ζώδιό του

Είμαστε βέβαιοι πως ο Παύλος Χαϊκάλης νιώθει μειονεκτικά που δεν πρόλαβε να κάνει τον αστρολογικό χάρτη του ποδοσφαιριστή.

Έχουμε νικητή για την πιο άβολη ερώτηση μέσα στο 2024; Μπορεί, αν και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Βέβαια, η κάτι σαν ερώτηση στον Joao Felix βρίσκεται σίγουρα μέσα στο top-5 μας και μάλιστα με σχετική ευκολία.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα, να σας ενημερώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο υψηλό επίπεδο έχουν πολλές περισσότερες αρμοδιότητες από το πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο και να σκοράρουν στα επίσημα παιχνίδια.

Ανάμεσα σε αυτές τις αρμοδιότητες είναι και η επαφή με τα media. Έτσι, κάποιος ποδοσφαιριστής έπρεπε να εκπροσωπήσει την Τσέλσι στην προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (23/10) ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Και αυτός ο ποδοσφαιριστής ήταν ο Joao Felix. Ο σκορπιός στο ζώδιο Joao Felix.

Ο Πορτογάλος επιθετικός (το επιθετικός το χρησιμοποιούμε αναγκαστικά, κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι θέση πρέπει να αγωνίζεται), μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς έγινε η μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην αγγλική ομάδα, αλλά και για τους στόχους που έχει για τη φετινή σεζόν.

Και κάπου εδώ ξεκινάει το fun part, που λένε και οι Άγγλοι. Ένας Κύπριος δημοσιογράφος, θέλοντας μάλλον να κάνει τη συνέντευξη τύπου λίγο πιο ουσιαστική, ρώτησε τον 24χρονο για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο.

Καθώς έφτανε προς το τέλος της ερώτησής του στο Πορτογάλο, έκανε αναφορά και στο ζώδιό του, λέγοντας πως οι Σκορπιοί είναι ανταγωνιστικοί. Με λίγα λόγια ήθελε να μάθει κατά πόσο θα επηρεάσει το ζώδιό του την πορεία του προς την επίτευξη των στόχων του.

Κάπως σαστισμένος, ο Joao Felix απάντησε. Και απάντησε γιατί, δυστυχώς για τον ίδιο, έπρεπε να το κάνει.

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου είπαν για το ζώδιό μου σε συνέντευξη Τύπου. Δεν καταλαβαίνω και πολλά για αυτό. Είναι οικογενειακό μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Είναι απλά θέμα χρόνου, ξέρω την αξία μου και πιστεύω σε εμένα όσο κανείς. Θα έρθει η ώρα».

Τον κόλλησε στον τοίχο που λένε και οι ειδικοί. Εμείς, από την άλλη, το λέμε «μαθήματα δημοσιογραφίας».