PUBLI

Το τσίπουρο Δεκαράκι ξανά στο επίκεντρο με άριστη ποιότητα

Η φετινή σοδειά στο Μοσχάτο Τυρνάβου δίνει κάθε λόγο στους λάτρεις του τσίπουρου να ανυπομονούν, καθώς το αγαπημένο τους Δεκαράκι κερδίζει και πάλι… 10 με τόνο

Το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο στην Ελλάδα, φτιαγμένο αποκλειστικά από την εκλεκτή ποικιλία Μοσχάτο, έρχεται και φέτος πλούσιο σε αρώματα και πιο αυθεντικό από ποτέ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η φετινή χρονιά είναι πραγματικά ξεχωριστή, καθώς οι ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και ο παρατεταμένος καύσωνας περιόρισαν την καρποφορία των αμπελιών μας. Ωστόσο, μέσα από αυτή την πρόκληση αναδύθηκε κάτι μοναδικό: κρασί και τσίπουρο σε μικρότερες ποσότητες, αλλά με απαράμιλλη ποιότητα. Κάθε σταγόνα αποτυπώνει την αγάπη, την επιμονή και τη δύναμη της φύσης, προσφέροντάς μας έναν λόγο να γιορτάζουμε το εξαιρετικό.

Οι αποστάξεις έχουν ήδη ξεκινήσει και τα καζάνια «βράζουν», για να μας χαρίσουν και φέτος ένα τσίπουρο παραδοσιακό, γεμάτο χαρακτήρα, αρώματα και γεύση. Για όσους αναζητούν κάτι παραδοσιακό και αυθεντικό, το Δεκαράκι είναι εδώ για να τους προσφέρει κάθε γουλιά που αναδεικνύει τη φήμη και την ποιότητα του ελληνικού αμπελώνα.
Το αποτέλεσμα; Ένα τσίπουρο με όλες τις μοναδικές γεύσεις και αρώματα που αγαπάμε στο Δεκαράκι: κρυστάλλινη όψη, έντονο άρωμα φρούτων, όπως σύκο και σταφίδα, αλλά και νότες από καρύδι και τριαντάφυλλο, προσφέροντας μια εμπειρία απόλυτης ισορροπίας με μακρά, ευχάριστη επίγευση.

Δοκιμάστε το και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν στην καρδιά του Τυρνάβου – εκεί που κάθε μπουκάλι Δεκαράκι κουβαλάει την παράδοση και τη φρεσκάδα της φετινής σοδειάς!