Η Surtuko, τα trends του Ιανουαρίου και μια προκλητική foodie
Τι της αρέσει να μαγειρεύει; Πώς αυτοπροσδιορίζεται; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη; Ακόμα, δύο προτάσεις που έρχονται από Καστοριά και Αμύνταιο, κάτι viral ψωμάκια με μοτσαρέλα και μία foodie που φτιάχνει σάντουιτς μέχρι να βρει αγόρι.
- 8 ΙΑΝ 2025
Mετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα και την Evangelia, ήρθε η ώρα για μια Surtuko όνομα και πράμα. Τι της αρέσει να μαγειρεύει; Πώς αυτοπροσδιορίζεται; Και ποια είναι τα στέκια της στην πόλη;
Αυτό το επεισόδιο μάς βρίσκει ανανεωμένους και έτοιμους για τη νέα χρονιά με δύο ταξιδιωτικές προτάσεις από Καστοριά και Αμύνταιο.
Στη συνέχεια στην ενότητα «αξίζει να το φας» μαγειρεύουμε κάτι viral ψωμάκια με μοτσαρέλα ενώ στο “foodie-to-follow” μιλάμε για μία foodie που φτιάχνει σάντουιτς μέχρι να βρει αγόρι.