LUNCH BREAK

Η Χριστίνα Κοντοβά, το παστίτσιο της μαμάς και το φαγητό στην Ουγκάντα

Πώς την έφερε η ζωή να τρώει τα τοπικά φαγητά της Ουγκάντα για ένα χρόνο; Πώς και ασχολήθηκε με τη μόδα; Ποια είναι τα στέκια της στην Αθήνα; Και ποια η σχέση της με τη μαγειρική; Ακόμα, δύο μαντουμαδόρικες προτάσεις για φαγητό και κάτι pancakes σκέτο σύννεφο.

Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και  τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον  Κοσμά Κουμιανό και τον Δημήτρη Μωυσιάδη, ήρθε η ώρα για την Χριστίνα Κοντοβά.

Πώς την έφερε η ζωή να τρώει τα τοπικά φαγητά της Ουγκάντα για ένα χρόνο; Πώς και ασχολήθηκε με τη μόδα; Ποια είναι τα στέκια της στην Αθήνα; Και ποια η σχέση της με τη μαγειρική; Ακόμα, δύο μαντουμαδόρικες προτάσεις για φαγητό και κάτι pancakes σκέτο σύννεφο.

Για τις προτάσεις της εβδομάδας πάμε στα Νότια Προάστια η Τρύπια Βάρκα στο Καβούρι, μια ταβέρνα που σε βάζει σε καλοκαιρινό mood, αλλά και ο Ζάχος για σουβλάκι διαχρονικό και τίμιο.

Στη στήλη «Το μήνυμα του κοινού» η Έφη φέρνει στο τραπέζι το θέμα «γλουτένη», ενώ στο ερώτημα αν «αξίζει να το φας» για τα fluffy pancakes, από εμάς είναι «ναι», αλλά να ξέρεις είναι μπελαλίδικα.

Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα η @olivia.adriance, που κέρδισε το follow με tacos, αλλά αποδείχτηκε ότι κάνει γενικά πολύ ωραίες συνταγές.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.