FOOD & DRINK

3 νέες αφίξεις σε Πάρο και Αντίπαρο που αξίζει να γνωρίσεις

Νέα μαγαζιά υπόσχονται καλό φαγητό και προσεγμένα ποτά στις διακοπές σου.

Ένα νέο boutique hotel άνοιξε τις πόρτες του στην Πάρο, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, ενώ στην Αντίπαρο μία δυναμική ομάδα αναλαμβάνει το εστιατόριο του Beach House και η Χώρα του νησιού υποδέχεται το απόλυτο street food.

Γκίκας Ξενάκης και Βασίλης Κυρίτσης αφήνουν το στίγμα τους στο Cove Paros

Cove Paros

Στο νεοσύστατο boutique hotel Cove Paros, στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, ο chef Γκίκας Ξενάκης και ο Βασίλης Κυρίτσης έχουν επιμεληθεί αντίστοιχα τo μενού του εστιατορίου και του bar.

Η κουζίνα του εστιατορίου προτείνει πιάτα εμπνευσμένα από την παραδοσιακή ελληνική αλλά και τη διεθνή κουζίνα, παρασκευασμένα με φρέσκα, τοπικά υλικά, επιλεγμένα από τον σεφ.

Τον καφέ έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Λουκάς και η ομάδα της Wisecup, ενώ πέρα από τα cocktails, ο Βασίλης είναι υπεύθυνος και για τους χυμούς και τα smoothies.

Ξεχωρίζουν τα Sexy Colada (Aloha Style) με λευκό ρούμι, πεπόνι, καρύδα και λάιμ καφίρ, το Greek Negroni με Opurist Tsipouro, blended red Vermouth, Campari και ροζ πιπέρι, ενώ από τους χυμούς ο tropical με passion fruit, πορτοκαλί και μέλι και στα smoothies το Green Smoothie με γιαούρτι, αβοκάντο, σέλερι, matcha tea και μέλι.

Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Νίκος Ρούσσος και Περικλής Κοσκινάς μαζί στο Beach House

Τρεις ταλαντούχοι chefs συμπράττουν για μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Το δίδυμο του Funky Gourmer, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος και ο Περικλής Κοσκινάς (Cookoovaya) ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία ολοκληρωμένη πρόταση στο Beach House.

Το εστιατόριο που βρίσκεται στην παραλία Απάντημα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να συνδυάσεις βουτιά και ένα χαλαρό γεύμα, με τα ωμά να ξεχωρίζουν.

Ο «Γάδαρος» του Marko Rossi σερβίρει φανταστικά burgers

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Χώρας στην Αντίπαρο, ανοίγει τις πόρτες του ο Γάδαρος. Ένα street food αφιερωμένο στα burgers σε concept του chef Marko Rossi. Χειροποίητα μπιφτέκια, ενδιαφέροντες συνδυασμοί και πληθωρικές γεύσεις υπόσχονται να δώσουν στο burger τη θέση που του αξίζει και στις διακοπές. Η ιδιαίτερη σχέση του chef με το νησί δίνει στο project τον απαιτούμενο σεβασμό τόσο σε φιλοσοφία όσο και στις πρώτες ύλες.