Η φάση είναι βγες με την Όλγα
- 12 ΔΕΚ 2015
Άκου πως έχουν τα πράγματα. Την Όλγα τη Φαρμάκη την ήξερα προσωπικά όσο κι εσύ. Καθόλου. Μέχρι που μας κάλεσε ο Φερεντίνος να παίξουμε μαζί στο “Άκου τι είπαν βραδιάτικα”. Εκεί, λοιπόν, που μας βάφανε πιάσαμε την κουβέντα. Με την Όλγα, όχι με τον Φερεντίνο. Την ρώτησα συμβουλές για το πώς να αναβαθμίσω το προφίλ μου στο Instagram -μιας και η ίδια έχει γίνει expert του είδους με 111.000 followers- και σε κάποια στιγμή συνειδητοποιώ “φίλε, μιλάς με την Όλγα Φαρμάκη και είναι γαμώ τα παιδιά”. Με την πρώτη ευκαιρία ανταλλάσσουμε κινητά και δεν αργεί η ώρα που της τηλεφωνώ για να την καλέσω στη φάση. Εκείνη ανταποκρίνεται αμέσως και τσουπ συνειδητοποιώ “φίλε, μιλάς με την Όλγα Φαρμάκη, είναι γαμώ τα παιδιά και θα έρθει και στη φάση”. Η στήλη μου ζει μεγάλες στιγμές. Ευχαριστώ.
Πώς επιλέχτηκε η Γλυφάδα:
Τζένη: Κορίτσι μου, που θες να βγούμε;
Όλγα: Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εσείς που θέλετε;
Τζένη: Εμείς θέλουμε, όπου αρέσει σε εσένα.
Όλγα: Τι λέτε για ιταλικό στη Γλυφάδα;
Τζένη: Φίλε, μιλάς με την Όλγα Φαρμάκη, είναι γαμώ τα τυπάκια, θα έρθει στη φάση και θα φας και ιταλικό, που έχεις μπουχτίσει τόσο καιρό στα burgers.
Όλγα: Τι;;;
Τζένη: Τίποτα Όλγα μου. Τα λέμε εκεί στις 22.30.
Ξεκινήσαμε από “Bella Vespa”
“Πότε πρόλαβε αυτό το μαγαζί -που έχει ανοίξει μόλις ένα μήνα- να γίνει το απόλυτο hot spot της Γλυφάδας;” Αυτό αναρωτιόμουν στη διαδρομή. Με το που πάτησα το πόδι μου, κατάλαβα αμέσως το λόγο. Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: ένα φανταστικά προσεγμένο και διακοσμημένο μαγαζί, με κορυφαία έμπειρο προσωπικό και συνεταίρους και ένα εξαιρετικό φαγητό από τον chef Βαγγέλη Λεούση (Cavo Tagoo, Kiku, Gaspar). Τι άλλο χρειάζεσαι; Τίποτα, στο λέω εγώ. Στο “Bella Vespa” θα απολαύσεις ιταλική κουζίνα στα καλύτερά της, αλλά και signature κοκτέιλς από τον barleader Γιάννη Γεωργακάκη (Kiku, Osterman, Fuga). Tip1: Ακριβώς δίπλα στο μαγαζί, υπάρχει ο παιδότοπος “Vespino” (40 τ.μ.) που διαθέτει και παιδαγωγό για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών φίλων του μαγαζιού. Tip2: Από τα μέσα Δεκεμβρίου το “Bella Vespa” ετοιμάζει το επικό brunch “Colazione” μόνο για τα ΣΚ (ανοιχτά από τις 13.00).
Εδώ καλοπιάνουμε τον Νίκο Μίχαλο (συνιδιοκτήτη του “Bella Vespa”) να μας βγάλει όλα τα πιάτα του καταλόγου με ζεστό κοκτέιλ “Blazer” ανά χείρας εγώ με βάση το ρούμι και “Acid Gimlet” η Όλγα με βάση το gin.
“Kαμμένη” συνέντευξη. Part 1
Τρως κανονικά ή είσαι πάντα σε δίαιτα; Κάνεις ποτέ “γουρουνιές” στο φαγητό και αν ναι με τι;
Κατά καιρούς, κάνω διατροφή. Ειδικά, 2 μήνες πριν το καλοκαίρι αρχίζει ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα. Το χειμώνα το παλεύω, αλλά δεν παλεύεται. Όσον αφορά στις” γουρουνίες”, πρέπει να σου πω ότι έχω τρομερή αδυναμία στα γλυκά και ειδικά στα παγωτά.
Αν ένας επίδοξος γκόμενος, σε είχε βγάλει για φαγητό στο πρώτο ραντεβού και στο τέλος σου έλεγε ότι έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του σπίτι, πώς θα αντιδρούσες;
Φυσικά και θα πληρώσω εγώ. Δεν θα με πειράξει. Θα πω ότι ήταν η κακιά στιγμή. Ε, τώρα αν το ξανακάνει κάτι θα αρχίσεις να ψυλλιάζεσαι. Μία, δύο, τρεις, στην τρίτη κάηκε.
Έχει πέσει πείνα και όλο παραγγέλνουμε κι άλλα. Παιδιά, η Όλγα Φαρμάκη τρώει και, μάλιστα, χαλαρά, χωρίς τύψεις και άγχη.
Προτιμάς να μαγειρεύεις εσύ για τον σύντροφό σου ή να ξέρει εκείνος να σου μαγειρεύει; Εσύ ξέρεις να μαγειρεύεις;
Ιδανικά, θα ήθελα να ξέρει εκείνος να μαγειρεύει, αν και οι περισσότεροι δεν ξέρουν. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τους μαγειρεύει ο σύντροφός τους. Βέβαια, να σου πω την αλήθεια, μ’ αρέσει και να μαγειρεύω κι εγώ. Φτιάχνω καταπληκτικό cheesecake, παστίτσιο κάνω, διάφορα ζυμαρικά περίεργα με λάδι καρύδας κτλ. Γενικά, δεν έχω κολλήματα στο ποιος θα μαγειρέψει.
Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξεις θα προτιμούσες να βγεις για φαγητό με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον Θέμο Αναστασιάδη, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;
Τον Μπογδάνο δεν τον ξέρω. Θα διάλεγα τον Θέμο Αναστασιάδη και του στέλνω και φιλιά.
Κάτι τσιμπήσαμε. Μία πίτσα με προσούτο, μοτσαρέλα, ρόκα και λάδι τρούφας, μία φανταστική σαλάτα με κινόα, έναν απίθανο σολομό με κολοκύθα, σπαράγγια και σπανάκι και ένα carpaccio λαβράκι με lime και ginger.
Πώς είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για σένα;
Να γνωριστούμε καλύτερα, πηγαίνοντας μια βόλτα ή για φαγητό.
Θέλεις να έρθει και να σε πάρει;
Ε, ναι. Ας είναι η αρχή ρομαντική, τουλάχιστον…
Σε έχει χωρίσει ποτέ κάποιος εσένα; Με λίγα λόγια, έχει φάει ποτέ χυλόπιτα η Όλγα η Φαρμάκη;
Δεν έχει τύχει. (γέλια)
Ποια είναι η πιο ακραία αντίδραση από θαυμαστή;
Ήμουν στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος και έρχεται ένας τύπος και αρχίζει να μου τραβάει το παπούτσι για να μου το πάρει. Είχε πέσει στα πατώματα και φώναζε ότι ήθελε να έχει κάτι δικό μου. Άστα.
Στο στόμα τους ταΐζουμε τους καλεσμένους σε αυτή τη στήλη.
Επόμενη στάση “Pere Ubu”
Η συνέχεια ήθελε ποτάρες στο “Pere Ubu”. Το αγαπώ αυτό το μαγαζί από το 2005 που άνοιξε. Όσες φορές έχει τύχει να κατέβω Γλυφάδα, εκεί πάντα ξέρω ότι θα περάσω καλά. Πλέον, έχει χωριστεί σε “Pere”, το απόλυτο burger bar της περιοχής με εξειδίκευση στα πεντανόστιμα burgers, στα προσεγμένα κοκτέιλς και στην κεφάτη μπάρα του. Στο “Ubu” ακριβώς δίπλα (σημαίνει “ηρεμία” στα ελληνικά) θα φας καλά. Και όταν λέω καλά το εννοώ, διότι το μαγαζί διαθέτει άριστης ποιότητας φαγητά και γλυκά από κορυφαία βιολογικά προϊόντα. Tip: Αν είσαι vegetarian ή απλά προσέχεις τη διατροφή σου, στο “Ubu” από το πρωί μπορείς να συνοδεύσεις τον καφέ σου με μια μεγάλη ποικιλία πρωινών, όπως ομελέτες με ασπράδια ή γλυκά χωρίς γλουτένη.
“Kαμμένη” συνέντευξη, Part 2. Ή, αλλιώς, το απόλυτο crash test
Το χειρότερό σου μεθύσι.
Μία φορά έχω μεθύσει και είπα ότι δεν θα το ξανακάνω και δεν το ξανάκανα. Όταν είχα περάσει στο πανεπιστήμιο! Μέχρι που είχα ανέβει στο τραπέζι και χόρευα. Υπερβολικό.
Έχεις κάνει κάποιο από τα παρακάτω; Απάντησε απλά: πόσα “ναι” και πόσα “όχι”. Sex tape, σεξ σε δημόσιο χώρο, γυμνισμό σε παραλία, αν έχεις απατήσεις κάποια σχέση σου, αν έχεις γυμνές σου φωτογραφίες στο κινητό σου;
2 “ναι” και 3 “όχι”. Άντε βρες εσύ τώρα ποια σε ποια!
Αρχίσαμε τα κρασιά… Καλά κρασιά.
Σου την έχει πέσει άτομο του ίδιου φύλου;
Ναι, αμέ. Ήμουν πιο μικρή και ότι είχα σοκαριστεί. Αντέδρασα χαλαρά, βέβαια, αλλά θυμάμαι ότι είχα σοκαριστεί τότε.
Βάλε κατά σειρά προτίμησης τα παρακάτω: φαγητό, σεξ, Instagram, μόδα.
Φαγητό και σεξ παίζουν πολύ δυνατά στην πρώτη θέση. Δεν μπορώ να διαλέξω. Μετά βάζω τη μόδα και στο τέλος το Instagram.
Πρόταση γάμου σου έχουν κάνει;
Μετά από χωρισμό, όταν μετανιώνουν, μου έχουν κάνει. Αλλά δεν ήταν επίσημη πρόταση με δαχτυλίδι, πιο πολύ “λόγια του αέρα”. Οπότε, δεν μετράει.
Έχουμε σχέση αυτή την περίοδο;
Όχι.
Ε τότε, πες μας πώς τον θέλεις τον άντρα, να δούμε αν έχει ελπίδες και ο Θοδωρής ο Μάρκου.
Γενικά, να ξέρεις την κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση. Ψηλός, μελαχροινός, καλό παιδί, συγκαταβατικός και με χιούμορ. Τώρα, αν ξέρει και να μαγειρεύει καλά θα ήταν τέλεια.
Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου sex symbol;
Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί…
Αντί επιλόγου
Ρε παιδιά, πείτε μου την αλήθεια. Αυτός ο φωτογράφος ο Θοδωρής ο Μάρκου πώς την αντέχει αυτή τη δουλειά που κάνει; Εγώ, δηλαδή, όσο χάζευα τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί αναρωτιόμουν τι αμαρτίες πληρώνει αυτό το παιδί για να βγαίνει να τρώει, να πίνει και να φωτογραφίζει την Όλγα Φαρμάκη. Την Όλγα Φαρμάκη που είναι γαμώ τα παιδιά, ήρθε στη φάση, φάγαμε του σκασμού ιταλικό, ήπιαμε τις κρασάρες μας και την ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ. Την επόμενη εβδομάδα, συνεχίζουμε απτόητοι. Εκτός αν παραιτηθεί ο Θόδωρας.
Πάτα play, μην έχουμε άλλα
Το Υ.Γ. του φωτογράφου και φίλου Θοδωρή Μάρκου
Αγαπητέ αναγνώστη. Σιγά μην παραιτηθώ. Αλλά μη νομίζεις ότι προλαβαίνω να φάω και να πιώ κιόλας. Με τη Τζένη στο τραπέζι, μέχρι να κάνεις δυο πλάνα έχουν αδειάσει τα μισά πιάτα.
Μπορείς να δεις την Όλγα εδώ:
“Bella Vespa”: Κύπρου 11, Γλυφάδα Τηλ. 210 89 82880
“Pere Ubu”: Κύπρου 74, Γλυφάδα Τηλ. 210 8941450
Ή στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha όπου συμμετέχει μαζί με την αδερφή της ως fashion bloggers, στο φανταστικό λογαριασμό στο instagram ή στο site της kisterss.com.