FESTIVE COCKTAILS

Η συνταγή του Στέλιου Παπαδόπουλου για το Tommy’s Margarita

Ο global brand ambassador της Jose Cuervo και ιδιοκτήτης του Barro Negro μας φτιάχνει το δικό του cocktail για τις γιορτές.

Κάθε χρόνο αυτές τις μέρες βγαίναμε έξω στα bar, πίναμε ποτά σε στάσεις που κάναμε ανάμεσα στα ψώνια. Επειδή φέτος δεν μπορούμε, αποφασίσαμε να κάνουμε το δικό μας bar crawling. Κάθε μέρα ένας bartender μας φτιάχνει ένα cocktail και μας λέει πως και που θα ήθελε να το απολαύσει. Cheers.

Ο Στέλιος είναι ένας άνθρωπος που κάνει εδώ και πολλά χρόνια περήφανη την ελληνική bar σκηνή και μας εκπροσωπεί σε όλο τον κόσμο μιας και είναι global brand ambassador της Jose Cuervo. Πριν από ενάμιση χρόνο άνοιξε το Barro Negro στην καρδιά του κέντρου για να μας μυήσει ακόμα περισσότερο στον κόσμο της tequila και του mezcal. Επειδή δεν μπορούμε να γιορτάσουμε αυτές τις μέρες στο bar του, του ζητήσαμε να μας φτιάξει το ποτό που θα μας σέρβιρε και να μας πει που θα ήθελε να το απολαμβάνει εκείνος. Επέλεξε να μας σερβίρει μια Tommy’s Margarita.

H συνταγή της Tommy’s Margarita

  • 50ml Tequila Blanco
  • 15ml Agave syrup (Bio)
  • 30ml freshly Squeezed Lime
  • Μέθοδος: Build Up
  • Ποτήρι: Highball
  • Garnish: φέτα lime

Πού θα ήθελε ο Στέλιος να απολαμβάνει αυτό το cocktail;

“Ένα τόσο δροσερό και απολαυστικό ποτό όπως η Tommy Margarita και μετά από μία δύσκολη χρονιά όπως αυτή που διανύουμε (και είναι και όνειρο ζωής που πρόκειται να πραγματοποιήσω πολύ σύντομα) θα ήθελα πάρα πολύ να το απολαμβάνω σε μία τροπική παραλία με λευκή άμμο, με γαλάζια νερά στο Puerto Escondido – Mexico αγκαλιά με την κόρη μου κάτω από τη σκιά ενός υπέροχου Coconut Tree!”

Cheers