Η συνταγή του Στέλιου Παπαδόπουλου για το Tommy’s Margarita
- 26 ΔΕΚ 2020
Ο Στέλιος είναι ένας άνθρωπος που κάνει εδώ και πολλά χρόνια περήφανη την ελληνική bar σκηνή και μας εκπροσωπεί σε όλο τον κόσμο μιας και είναι global brand ambassador της Jose Cuervo. Πριν από ενάμιση χρόνο άνοιξε το Barro Negro στην καρδιά του κέντρου για να μας μυήσει ακόμα περισσότερο στον κόσμο της tequila και του mezcal. Επειδή δεν μπορούμε να γιορτάσουμε αυτές τις μέρες στο bar του, του ζητήσαμε να μας φτιάξει το ποτό που θα μας σέρβιρε και να μας πει που θα ήθελε να το απολαμβάνει εκείνος. Επέλεξε να μας σερβίρει μια Tommy’s Margarita.
H συνταγή της Tommy’s Margarita
- 50ml Tequila Blanco
- 15ml Agave syrup (Bio)
- 30ml freshly Squeezed Lime
- Μέθοδος: Build Up
- Ποτήρι: Highball
- Garnish: φέτα lime
Πού θα ήθελε ο Στέλιος να απολαμβάνει αυτό το cocktail;
“Ένα τόσο δροσερό και απολαυστικό ποτό όπως η Tommy Margarita και μετά από μία δύσκολη χρονιά όπως αυτή που διανύουμε (και είναι και όνειρο ζωής που πρόκειται να πραγματοποιήσω πολύ σύντομα) θα ήθελα πάρα πολύ να το απολαμβάνω σε μία τροπική παραλία με λευκή άμμο, με γαλάζια νερά στο Puerto Escondido – Mexico αγκαλιά με την κόρη μου κάτω από τη σκιά ενός υπέροχου Coconut Tree!”
Cheers