Ο σεφ Νίκος Καραθάνος ξέρει ποιο φαγητό θα σε στείλει στη Φλώρινα
- 27 ΦΕΒ 2020
Τραβόλτα, Περιστέρι
“Φοβερό ψαράδικο στο Περιστέρι. Το αγαπημένο μου πιάτο είναι το κριθαράκι με μελάνι σουπιάς”.
Aleria, Κεραμεικός
“Καλό φαγητό σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο”.
Base Grill, Περιστέρι
“Για κρέας θα πάω στο Base Grill. Αγαπημένα μου πιάτα η πικάνια και οι πατάτες με τα αυγά”.
Nolan, Σύνταγμα
“Μου αρέσουν πολύ τα μεσημέρια στο Nolan”.
Κοντοσώρος, Φλώρινα
“Το αγαπημένο μου πιάτο στον Κοντοσώρο είναι μια κλασική φλωρινιότικη συνταγή, το Σουτ Μακάλο. Κεφτέδες από μοσχάρι βουτηγμένοι σε άσπρη σάλτσα και σαφράν”.