Μία προνοητική ματιά σε όσα θα συμβούν διεθνώς στην bartending σκηνή τα επόμενα χρόνια. Αν νομίζεις ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι τάσεις του παγκόσμιου bartending, μάλλον δεν ξέρεις τι bar έχει η πόλη μας.
Στο άρτι αφιχθέν μαγαζί του Πειραιά έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να επιλέξεις τον τρόπο ψησίματος αλλά και να βρεις το ψάρι σου καθ'οδόν. Από το κινητό ή το λάπτοπ.
Τα πρωινά της Κυριακής στο Κολωνάκι δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Τζαζ νότες και γεύσεις που αφυπνίζουν όλες τις αισθήσεις στο νέο κατάλογο brunch του αγαπημένου εστιατορίου.
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, ο πολυταξιδεμένος σεφ μας εκπαιδεύει πάνω στο θέμα 'μακαρόνι' και μας δίνει τη συνταγή που έκανε το στομάχι του να πάθει έρωτα.
Ανταπόκριση από Miami και τον παγκόσμιο τελικό του World Class Bartender of the Year 2016. Μια ματιά στην πορεία του Έλληνα που συμμετείχε στον τελικό.