Ο Anthony Bourdain θα ένιωθε χαρούμενος αν το τελευταίο του γεύμα ήταν στον Jiro Ono
Στη φετινή #BourdainDay θυμόμαστε το όνειρο του chef, να δειπνήσει για τελευταία φορά στο Sukiyabashi Jiro, μαζί με τον μάστερ του sushi.
- 25 ΙΟΥΝ 2024
Στη φετινή #BourdainDay θυμόμαστε το όνειρο του chef, να δειπνήσει για τελευταία φορά στο Sukiyabashi Jiro, μαζί με τον μάστερ του sushi.
Οι πιο καινούργιες αφίξεις για φαγητό που θέλεις να γνωρίζεις όταν βρεθείς στο αγαπημένο σου νησί.
Αν είναι να το κάνεις, κάν’ το σωστά με αυτούς τους πέντε συνδυασμούς.
Στο Island πραγματοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους και σταρ της δραδιάς, την απόλυτη Δέσποινα Βανδή.
Από τις 21 έως τις 29 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός της Ευρώπης για την προβολή των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και τα μαγαζιά της πόλης μπαίνουν στο φεστιβαλικό κλίμα.
Ζητήσαμε από δύο ανθρώπους που είναι το περισσότερο διάστημα με μία βαλίτσα στο χέρι, να μοιραστούν μαζί μας τα πιο χρήσιμα tips τους.
Στην παραλία του Πλατύ Γιαλού, ένα εστιατόριο με laid-back διάθεση ενώνει διαφορετικές κουλτούρες, πολιτισμούς και γεύσεις.
Μιλήσαμε με τον ιδρυτή του 50 GGW για το κατά πόσο τα ελληνικά κρασιά είναι τάση κι αν έχει ανοιχτεί μία νέα, διεθνής αγορά.
Τα πιάτα των Goody’s Burger House, εκτός από νόστιμα είναι ικανά να σβήσουν κάθε πιθανό εκνευρισμό.
Ανακοινώθηκε η λίστα των World’s 50 Best Restaurants και το γαστρονομικό καμάρι της Καταλονίας κατέλαβε την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη των εστιατορίων.
Από τη Μεσσηνία μέχρι την Πάργα και από την Κέρκυρα στην Κρήτη, αυτό το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες από μοναδικούς σεφ που διαπρέπουν στο εξωτερικό.
Το αλκοόλ που μπορούμε να καταναλώνουμε, χωρίς να θέτουμε σε λειτουργία μια σειρά δυσμενών επιπτώσεων στην υγεία μας.
Ξεχωριστοί καλεσμένοι στο λανσάρισμα της νέας GREY GOOSE Altius, της ultra premium βότκας που αποτυπώνει το θαύμα και τις σπάνιες φυσικές αρετές των γαλλικών Άλπεων.
Τι σημαίνει το cocktail, από πού προήλθε το όνομά του και πώς φτάσαμε να το απολαμβάνουμε σήμερα.
Τρία ελληνικά πιάτα είναι στη λίστα με τις καλύτερες συνταγές στον κόσμο με χοιρινό του Tatle Atlas και το κοντοσούβλι βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα.