Τα αγαπάμε, τα λατρεύουμε, τα τιμάμε κάθε εβδομάδα ανεξαιρέτως αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε και τα υπόλοιπα ζυμαρικά. Ο Μαραθώνιος είναι μια καλή αφορμή.
Την προηγούμενη βδομάδα δεν παρέδωσα κείμενο γιατί ξεκούραζα το έρμο μου συκώτι και έκοβα αφέλειες. Οι οποίες, παρεμπιπτόντως, πολύ μου πάνε και να τις χαίρομαι. Στο θέμα μας όμως...
Αυτό που θα δεις να συμβαίνει μέσα σε αυτό το μικρό γλυκάδικο μπορεί να μην αποκαλείται επιστήμη αλλά θα κέρδιζε πολλούς διαγωνισμούς ευρεσιτεχνίας. Και τον παγκόσμιο διαγωνισμό σιελόρροιας.
Πήγαμε στο Hide & Seek να συναντήσουμε έναν άνθρωπο που φαίνεται να περνάει φανταστικά πίσω από την μπάρα. Κι αυτό βγαίνει στο ποτό που θα βρεθεί μπροστά σου.
Ο Αντώνης Δρακουλαράκος έκανε το αυτονόητο για όσους ασχολούνται σοβαρά με την ιαπωνική κουζίνα. Πήγε στο Tokyo να μάθει τα μυστικά της και τα διαδίδει μέσα από το sushimou.
Σκέψου "ζάχαρη", σκέψου και "αλάτι". Τι σου 'ρθε στο μυαλό; Αν σου ήρθε "φαλάφελ" τότε έχεις επισκεφτεί σίγουρα το μικρό μαγαζί στην Καλλιρόης, αν δεν σου ήρθε, να το επισκεφτείς.