Τα Three Cents συναντούν το Athens Bar Show
Μία εβδομάδα γεμάτη φυσαλίδες σε περιμένει 5 – 9 Νοεμβρίου.
- 3 ΝΟΕ 2023
Μία εβδομάδα γεμάτη φυσαλίδες σε περιμένει 5 – 9 Νοεμβρίου.
From Greece to the World: Ο Skinos φέρνει 7 από τα σημαντικότερα bar του κόσμου σε ένα event
Dia De Los Muertos ή «Η Ημέρα των Νεκρών»: μια μεξικανική γιορτή αφιερωμένη στα αγαπημένα πρόσωπα που δεν βρίσκονται πια μαζί μας.
Μέχρι τώρα τις βρίσκεις παντού, το ερώτημα όμως είναι για πόσο καιρό θα το κάνεις ακόμα. Οι ειδικοί, πάντως, ανησυχούν και ψάχνουν λύσεις.
Με αφορμή την «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στις 21/10, βγήκαμε στο κέντρο της Αθήνας με τα non-alcoholic προϊόντα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και ανακαλύψαμε τα «συστατικά» μιας πετυχημένης εξόδου.
Η πρώτη σόλο προσπάθεια του Mads Refslund στο Μπρούκλιν, βάζει το φαγητό και μόνο αυτό, στο επίκεντρο.
Δεν έχεις παρά να ανοίξεις ένα βαζάκι Pesto alla Genovese, μια σάλτσα που παρασκευάζεται με αυθεντικά, αγνά υλικά, για να απολαύσεις ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα.
Είσαι οργανωτικός ή τύπος της τελευταίας στιγμής; Μήπως αναποφάσιστος; Ήρθε η ώρα να μάθεις.
Το milkshake έχει υπάρξει για δεκαετίες η μεγαλύτερη βρώσιμη μεταφορά του Hollywood.
Ο τρόπος για να είσαι πάντα έτοιμος για την κάθε πρόκληση είναι πολύ απλός.
Τι θα έλεγες αν μπορούσες να φτιάξεις καφέ στο σπίτι όπως οι καλύτεροι baristi στον κόσμο;
Ένα εστιατόριο, μια μικρο-φάρμα και ένα πείραμα στον αγρο-γαστρονομικό τουρισμό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σπιτικό φαγητό σε ένα πετρόχτιστο σπίτι που βρίσκεται σε κοιλάδα μόλις μια ώρα οδήγησης από το Τορίνο.
Ο φθινοπωρινός οδηγός του OneMan για φαγητό, ποτό, ταινίες, σειρές, συναυλίες, δίσκους, θέατρο και εκθέσεις.
Ο Ισραηλινός σεφ του εστιατορίου Λυγαριά στην Κέα μαγειρεύει πιάτα αντάξια αστεριών Michelin.
Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών και τα μέλη της διοργανώνουν για 4η φορά την ενέργεια «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» και καλούν το κοινό να επισκεφθεί τις ζυθοποιίες που συμμετέχουν για να μάθουν όλα τα μυστικά της μπύρας.