Εκείνα βόσκουν αμέριμνα γρασίδι στην λίμνη Κερκίνη. Και εγώ απολαμβάνω κάθε πρωί το γάλα, το τυρί ή το καζάν ντιπί που φτιάχνουν για πάρτη μου. Ένα μεγάλο μπράβο στον Ξέρξη που μας τους άφησε κληρονομιά.
Στο Iskandar, το καλύτερο ινδικό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, έχουν βάλει πολλά κοτόπουλα να κάνουν ‘μακροβούτι’ για χάρη μου στην πιο θεϊκή κόκκινη σάλτσα που έχει ποτέ εφευρεθεί.
Αν δεν σου αρέσουν τα spoilers, μη συνεχίσεις το διάβασμα. Το έργο που παίζεται καθημερινά σε αυτή τη μικρή trattoria πίσω από το Hilton είναι αριστούργημα.