Foodial: Ο τέταρτος όμιλος ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ Φαγητού
Όσο το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κατάρ, το γαστρονομικό μουντιάλ του OneMan σερβίρει τα πιάτα του Group D.
- 25 ΝΟΕ 2022
Όσο το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κατάρ, το γαστρονομικό μουντιάλ του OneMan σερβίρει τα πιάτα του Group D.
Όσο το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κατάρ, το γαστρονομικό μουντιάλ του OneMan σερβίρει τα πιάτα του Group C.
Η Dr. Marion Nestle, συγγραφέας του βιβλίου Food Politics, αναλύει το πώς λειτουργεί η αγορά τροφίμων και πώς επηρεάζει την υγεία μας.
Η λαμπερή βραδιά στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Delta στο ΚΠΙΣΝ και όλα όσα δήλωσε στο OneMan ο μεγάλος νικητής, Arturo Burzio.
Όταν τρώμε κάτι πικάντικο αυτό που αισθανόμαστε πραγματικά είναι ένα είδος πόνου. Παρόλα αυτά, μπορεί να αποδειχθεί ευχάριστο. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Όσο το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κατάρ, το γαστρονομικό μουντιάλ του OneMan σερβίρει τα πιάτα του Group B.
Θα προκριθούν τα ολλανδικά bitterballen; Είναι φαβορί η Αγγλία με το fish and chips; Θα δούμε τις empanadas στον τελικό; Τριάντα δύο πιάτα θα κάνουν συνολικά την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του γαστρονομικού Μουντιάλ και υποψιαζόμαστε ότι θα ανοίξει η όρεξή μας για φαγητό και ταξίδια.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, δύο συνταγές με αυγά για να ξεφύγεις από τα κλασικά.
Μιλήσαμε με τον άνθρωπο που έχει μετατρέψει την απόκτηση cocktail books σε κυνήγι θησαυρού.
Misfit, ελληνιστί «ο απροσάρμοστος».
Ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής και non shows αποτελούν ένα συνηθισμένο φαινόμενο για τα εστιατόρια. Πώς όμως επηρεάζουν τη βιωσιμότητά τους;
Ξέχνα ό,τι ήξερες: Ο Anthony Bourdain έχει πει όλη την αλήθεια για το σωστό ψήσιμο και πιο συγκεκριμένα τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ και για κανέναν λόγο.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος θα προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, το μενού έχει μακαρόνια με κιμά.
Εμπνευσμένο από το κυριακάτικο γεύμα, μια αγαπημένη ελληνική παράδοση, το πιάτο μπακαλιάρος – σκορδαλιά βρήκε τη θέση του στην υψηλή γαστρονομία και ανέδειξε τον νέο chef Γρηγόρη Κίκη τον μεγάλο νικητή του S.Pellegrino Young Chef Academy Regional Competition. Αυτή είναι η ιστορία του.
Όταν φτιαχτεί σωστά, είναι η καλύτερη σαλάτα στη Μεσόγειο και όχι μόνο.