Το πρώτο NFT εστιατόριο έρχεται στη Νέα Υόρκη
Στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, θα πίνεις κοκτέιλ, θα τρως θαλασσινά και θα βλέπεις τη μαγευτική θέα από το Μεγάλο Μήλο πληρώνοντας τη συνδρομή σου με κρυπτονομίσματα.
- 19 ΙΑΝ 2022
Στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, θα πίνεις κοκτέιλ, θα τρως θαλασσινά και θα βλέπεις τη μαγευτική θέα από το Μεγάλο Μήλο πληρώνοντας τη συνδρομή σου με κρυπτονομίσματα.
Χαρακτηρίζονται από την πολυπλοκότητα των αρωμάτων τους που είναι πολύτιμα στους chefs, ζαχαροπλάστες και bartenders. Στις ΗΠΑ όμως η πώληση των tonka beans για κατανάλωση, είναι παράνομη.
Μαρμελάδα γκρέιπφρουτ, noodles με τσίλι, turkish eggs και edamame toast αναδύονται ως οι νέες συνταγές του 2022 στη δημοφιλή πλατφόρμα.
Ο Γάλλος chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Hervé στα Πετράλωνα ήρθε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 και την έκανε δεύτερη πατρίδα του. Μία συζήτηση για τη μαγειρική ως τρόπο ζωής και την ουσία της γεύσης, με έναν μάγειρα – δάσκαλο που θεωρεί τον εαυτό του ακόμα μαθητή.
Αυτό το πιάτο με ντομάτα και αυγά είναι μία λιχουδιά της Μέσης Ανατολής και αποτελεί το τέλειο πρωινό.
Ένα cocktail που η ιστορία αλλά και η καταγωγή του θυμίζουν έντονα εκείνη της θρυλικής δισκογραφικής.
Το αγαπημένο μας ελληνικό ποτό είναι ιδανικό για να το απολαύσεις την ώρα του απεριτίφ.
Κάθε εβδομάδα, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, μία σούπα από την Ουγγαρία που θα σε χορτάσει και θα σε ζεστάνει.
Με το αστέρι από τον οδηγό Michelin, το εστιατόριο της Jay Fai έγινε το πρώτο ταϊλανδέζικο street food που έλαβε ποτέ μία τέτοια διάκριση.
Το καλό το τσίπουρο θέλει μεράκι σε κάθε στιγμή. Και το Τσίπουρο Καλαϊτζή κρύβει μία παράδοση που αναδεικνύεται σε κάθε γουλιά.
Ποιες είναι οι τάσεις στο φαγητό που θα μας απασχολήσουν τη χρονιά που διανύουμε.
Μία από τις πιο δημιουργικές bartender της γενιάς της και συνιδιοκτήτρια του παριζιάνικου CopperBay μιλάει στο OneMan για το τι κάνει ένα μπαρ καλό και γιατί στην Αθήνα νιώθει ο εαυτός της.
Το ιστορικό σουβλατζίδικο έρχεται στην οδό Ρόμβης με ένα νέο κατάστημα-φόρο τιμής στην ιστορία του. Μιλήσαμε με τον Τάσο Σαββόγλου, τον εγγονό του πρώτου ιδιοκτήτη, για την πετυχημένη συνταγή επτά δεκαετιών, για την παράδοση, για τους πελάτες που δεν αλλάζουν τις συνήθειές τους αλλά και το φαγητό που είναι συναίσθημα.
Ένα φρουτώδες classic cocktail που αξίζει να δοκιμάσεις.
Κάθε Παρασκευή, ο Λάμπρος Βακιάρος προτείνει για τους πάντα Hungry αναγνώστες του OneMan τις πιο εύκολες, γρήγορες και φυσικά νόστιμες συνταγές. Σήμερα, κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη για detox μετά τις γιορτές.