4 ελληνικές ετικέτες για να μυηθείς στο Ξινόμαυρο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στήνεται ένα πάρτι με ενδιαφέρουσες ετικέτες κρασιών σε ποτήρι και Dj sets.
- 1 ΝΟΕ 2021
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στήνεται ένα πάρτι με ενδιαφέρουσες ετικέτες κρασιών σε ποτήρι και Dj sets.
Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για να αποφύγεις κάποια πολύ συνηθισμένα λάθη που κοστίζουν ακριβά. Σε κάθε περίπτωση: σοτέ ή βραστά, τα λαχανικά έχουν τον τρόπο τους.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πόλεων συζητήσαμε με ενδιαφέροντες ανθρώπους για το μέλλον της πόλης που αγαπάμε.
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο για ψάρι στο Περιστέρι κλείνει 10 χρόνια και «διδάσκει» νοστιμιά.
Σε ένα νησί που είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τα κρασιά του και που μπορεί να υπερηφανεύεται για τον παγκοσμίου φήμης αμπελώνα του Μοσχάτου, ο Οίκος Μεταξά βρήκε το νέο του «σπίτι».
Ο καφές είναι μια από τις πιο οικουμενικές ιεροτελεστίες του πλανήτη. Σε οποιαδήποτε γωνιά του, οι άνθρωποι με παρόμοιο ή και διαφορετικό τρόπο απολαμβάνουν τον καφέ τους. Και όχι μόνο το πρωί αλλά κάθε ώρα της ημέρας, ο κάθε ένας από εμάς έχει ανάγκη από έναν καλό καφέ για να του δώσει το μπουστάρισμα που χρειάζεται αλλά και για να γεμίσει την μέρα με αρώματα και όμορφες γεύσεις.
Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή με ramen noodles που έχει γίνει ήδη μία από τις αγαπημένες στο TikTok.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, η σεφ έχει τη συνταγή μίας παραδοσιακής μακαρονάδας για να γιορτάσεις την ημέρα όπως της αρμόζει.
Ίσως το blockchain να είναι η λύση για τους συλλέκτες ακριβών ποτών.
Πώς ένα μόνο υλικό γίνεται η βάση πολλών συνταγών αλλά και η «μασκότ» του Halloween.
Μπορείς να φτιάξεις τα μπισκότα του προπονητή στο σπίτι και να αναβιώσεις τη ζεστασιά της δημοφιλούς σειράς.
Ένας προορισμός με ωραίες μουσικές ψαγμένες γεύσεις & φρεσκοκομμένο καφέ σε περιμένει όλη μέρα!
Μερικές σκέψεις για τη σπατάλη της τροφής, την κλιματική κρίση και την ανάγκη να αλλάξουμε συνήθειες άμεσα. Μαζί με μια ευκαιρία που μας δίνει η ActionAid μέσα από το Foodwave Project να γίνουμε κομμάτι της αλλαγής.
Άνθρωποι της νύχτας περιγράφουν τα πρώτα βράδια ελευθερίας στα αθηναϊκά μπαρ και δίνουν μία πρώτη εικόνα από το τι συνέβη με την άρση των περιορισμών στη διασκέδαση.
Μία βραδιά του 1867, δύο άνδρες ήπιαν στην ίδια μπάρα περισσότερα από 70 κοκτέιλ.