Η αυθεντική Paloma γνώρισε την αναγέννησή της από την Ελλάδα
Μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Γιώργο Μπάγκο με αφορμή την World Paloma Day.
- 22 ΜΑΙ 2021
Μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Γιώργο Μπάγκο με αφορμή την World Paloma Day.
Είσαι έτοιμος για ένα ταξίδι γεμάτο φαγητά από όλο τον κόσμο;
Η προηγούμενη πανδημία της βουβωνικής πανώλης έφερε πολλές αλλαγές ως προς την κατανάλωση του αλκοόλ, ιδίως όταν αυτή γίνεται στο σπίτι.
Ο Άκης Πετρετζίκης μεταμορφώθηκε σε διανομέα του efood και παρέδωσε ο ίδιος τις παραγγελίες σε τυχερούς foodies.
Από το “Joey doesn’t share food” μέχρι τη θρυλική γαλοπούλα.
Tacos με αρνάκι φρικασέ, βιοδυναμικά κρασιά και fine pastry στο στέκι της Αρχελάου.
Ο Executive Chef του Cavo Tagoo μιλάει για την επόμενη μέρα στο fine dining, την έμπνευση που υπάρχει ακόμα και στις καντίνες και τη μαγειρική παιδεία.
Το One White Street ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο στην Tribeca και έχει ήδη έτοιμες τις πρώτες του σοδειές.
Ο Αναστάσης από το Βερολίνο, ο Σπύρος από το Άμστερνταμ και ο Νίκος από το Λονδίνο έχουν κοινή αφετηρία – εκτός από την Ελλάδα – το φαγητό.
Από την Κέρκυρα μέχρι την Κούβα κι από την Τζαμάικα μέχρι το Μαρόκο, η Αναστασία Μίαρη φτιάχνει ένα ανθολόγιο με μπόλικη γεύση και συναισθήματα.
Μία αυτοδίδακτη homebaker μοιράζεται την αγάπη της για το προζύμι και μία εύκολη μέθοδο για να φτιάξεις το δικό σου ψωμί.
Το ουίσκι είναι τόσο πολύπλευρο που σε κάθε γουλιά του σε καλεί να το ανακαλύψεις, σε προκαλεί να το γνωρίσεις καλύτερα και να αποκαλύψεις όλες του τις πτυχές.
Το νέο all day bar του Νέου Κόσμου που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι για τον πρώτο καφέ της ημέρας, το πρώτο ραντεβού και το πρώτο ποτό μετά τη δουλειά.
Με τον σεφ Luca Piscaizz στο τιμόνι του.
Η ομάδα της Cookoovaya δημιουργεί ένα αμιγώς ελληνικό diner.