Τα high-end εστιατόρια δείχνουν τον δρόμο για ένα φυτικό μενού
Γιατί βραβευμένοι chefs και εστιατόρια με αστέρια Michelin αποκλείουν το κρέας και τα ζωικά προϊόντα από τα μενού τους.
- 13 ΜΑΙ 2021
Γιατί βραβευμένοι chefs και εστιατόρια με αστέρια Michelin αποκλείουν το κρέας και τα ζωικά προϊόντα από τα μενού τους.
Ο chef και η ομάδα του σε νέες γαστρονομικές περιπέτειες, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό με τον πιο ωραίο κήπο στην Αθήνα.
Κλείνουμε θέση στις 28 Μαΐου 2021 στο LiveOn Digital Event – «Η ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ».
Άνθρωποι που αγαπούν την κουλτούρα του φαγητού και την αναδεικνύουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media μας αποκάλυψαν τα μυστικά τους.
Με την εστίαση -επιτέλους- ανοιχτή, θα παραγγέλνουμε πλέον το ίδιο συχνά στο σπίτι;
120.000 mint juleps καταναλώνονται στη διασημότερη ιπποδρομία στον κόσμο.
Το νέο taproom στο Κουκάκι εμπνέεται από το καλιφορνέζικο beach life και φιλοδοξεί να αναδείξει το beer & food pairing.
Για άλλη μία χρονιά ο διαγωνισμός κατάληξε σε εξαιρετικές επιλογές.
Το Roadrunner του Morgan Neville αναμένεται να εξερευνήσει τη ζωή του πολυαγαπημένου chef, συγγραφέα και τηλεοπτικού οικοδεσπότη.
O θρύλος της τεκίλα, που αγαπούσε τόσο πολύ τη χώρα μας, έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή στα 76 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία κληρονομιά.
Φωτογραφίες και συναισθήματα λίγο πριν ανοίξουν τα μαγαζιά και πάλι τις πόρτες τους για τον κόσμο.
Συμβουλές ψησίματος, εναλλακτικές για όσους θέλουν κάτι περισσότερο από το αρνί στη σούβλα και κάποια όχι και τόσο κλασικά γλυκά.
Η εστίαση κάνει restart τη Δευτέρα 3 Μαΐου και συγκεντρώσαμε τα πιάτα και τα ποτά που ανυπομονούμε να απολαύσουμε και πάλι εκεί που πρέπει: στον χώρο τους.
Το πάθος σου ότι μορφή κι αν παίρνει, έχει μόνο ένα χρώμα. Το κόκκινο.
Speciality coffee από τη Βραζιλία σε μία funky – ready to drink συσκευασία.