Το Martini Fiero μας μαθαίνει το aperitivo από την αρχή
Ξεδιπλώνουμε την ιστορία ενός από τα εμβληματικά στοιχεία της ιταλικής κουλτούρας.
- 5 ΜΑΡ 2020
Ξεδιπλώνουμε την ιστορία ενός από τα εμβληματικά στοιχεία της ιταλικής κουλτούρας.
Τα συγκεντρώσαμε και τα καταγράφουμε για να μείνουν για πάντα στην αθηναϊκή ιστορία.
Επιστήμονες στη Μεγάλη Βρετανία κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο είδος gin από αρακά φιλικό προς το περιβάλλον.
Πέντε μπιφτέκια, έξι φέτες μπέικον, τρία τηγανητά αυγά και μια ολόκληρη μερίδα πατάτες. Δοκιμάσαμε το τεραστίων διαστάσεων σάντουιτς του Jackaroo, σε μια άνιση μάχη.
Με φάβα, χαλβά και καλαμαράκι, δεν ενθουσιάστηκε ποτέ κανείς.
Η σοκολάτα Fortuna No4 βγαίνει από ένα κακαόδεντρο που θεωρούνταν εξαφανισμένο. Πλέον μπορούμε να τη γευτούμε, λόγω της περιέργειας δύο Αμερικανών.
Το ριάλιτι μαγειρικής έφερε στην επιφάνεια ένα παραγκωνισμένο ζαρζαβατικό.
Από καντίνα μέχρι εστιατόριο με Michelin, από Ελλάδα μέχρι το Νησί του Πάσχα, κάθε εβδομάδα ζητούμε από έναν καταξιωμένο σεφ να μας πει πού τρώει. Σήμερα μαζί μας, ο Νίκος Καραθάνος.
Η νέα πρόταση στο μενού ενός εστιατορίου στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως ήρθε για να στοιχειώσει τα πιο πεινασμένα μας όνειρα.
O Ελληνικός Regional τελικός του Bacardi Legacy στο Ντουμπάι είχε έναν μεγάλο νικητή και πολλές υπέροχες ιστορίες.
Ένα σεμινάριο με τον γνωστό φωτογράφο Νικόλα Μάστορα, αλλά και μια έκπληξη από τα Goody’s Burger House μας έκαναν να βγάλουμε τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα κινεζικά εστιατόρια αδειάζουν όσο η εξάπλωση του κοροναϊού συνεχίζεται. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον της ασιατικής κουζίνας;
Το 45ετών Midleton Very Rare είναι ένα ουίσκι που πολλοί θέλουν, αλλά ελάχιστοι θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν.
Το νέο αρωματικό κερί των McDonald’s είναι σκέτη απόλαυση.
Ένα cocktail με μεγάλη ιστορία και ακόμη μεγαλύτερη σημειολογία.