Αναζητώντας το τέλειο Negroni
Ένα cocktail που η ιστορία του, το χρώμα του, μα πάνω από όλα η γεύση του το κάνει να ξεχωρίζει
- 8 ΦΕΒ 2020
Ένα cocktail που η ιστορία του, το χρώμα του, μα πάνω από όλα η γεύση του το κάνει να ξεχωρίζει
Κι όμως ο ανανάς έρχεται δεύτερος στη λίστα με τα πιο μισητά υλικά πάνω στην πίτσα, χάνοντας την πρωτιά από ένα ιδιαίτερα αγαπητό υλικό στη χώρα μας.
Έως και τις 23 Φεβρουαρίου μπορείς να παραγγείλεις 1+1 από το efood και να το απολαύσεις με την αγαπημένη σου σειρά.
Οι Ουζμπέκοι μπορεί να είναι περήφανοι για την ανθυγιεινή τους αλλά πεντανόστιμη κουζίνα. Δεν μπορούν να είναι για τις αρτηρίες τους.
Δες τι πρέπει να προσέξεις εφόσον σε ταλανίζει αυτό το ερώτημα.
Κι όμως πριν από 2.000 χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μία συνταγή που έμοιαζε με το σημερινό πασίγνωστο γλυκό.
Στον Βρεττό, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας και ένα από τα παλαιότερα στην Ευρώπη, το λικέρ είναι θρησκεία και τα πούρα αμαρτία.
Μπορεί να είναι μόδα, αλλά πάει τον καφέ σου σε άλλα επίπεδα.
Το έδεσμα που είναι συνδεδεμένο στο μυαλό μας με την πολυτέλεια περισσότερο από κάθε άλλο.
Από καντίνα μέχρι εστιατόριο με Michelin, από Ελλάδα μέχρι το Νησί του Πάσχα, κάθε εβδομάδα ζητούμε από έναν καταξιωμένο σεφ να μας πει πού τρώει. Σήμερα μαζί μας, ο Άνταμ Κοντοβάς.
Κερδίζουν όλοι εκτός της μπίρας. Τουλάχιστον αυτό δείχνει μια έρευνα της Nielsen για τις τάσεις της κατανάλωσης του αλκοόλ.
Επισκεφτήκαμε το Drakoulis Dry & Raw, το πρωτότυπο κρεοπωλείο-εστιατόριο του Στράτου Δρακούλη στη Βούλα και μάθαμε τα μυστικά του καλού και ποιοτικού κρέατος.
Δεν είμαι καλή στο να γράφω για πράγματα που με ενθουσιάζουν. Γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να βάλω σε λέξεις τον ενθουσιασμό μου. Με το νέο εστιατόριο που φιλοξενεί τη μαγειρική ανησυχία και ιδιοφυΐα του Σωτήρη Κοντιζά, το Proveleggios, έχω τον ίδιο φόβο. Οπότε θα το περιγράψω σαν να πηγαίνουμε παρέα.
Από το Athenaeum Martini του Noel, μέχρι το Painkiller του Tiki Bar.