Πόσο στοιχίζει πραγματικά ένα σουβλάκι
Πώς προκύπτει η διαρκής αύξηση του εθνικού μας φαγητού και πόσο δικαιολογημένη είναι τελικά;
- 20 ΣΕΠ 2024
Πώς προκύπτει η διαρκής αύξηση του εθνικού μας φαγητού και πόσο δικαιολογημένη είναι τελικά;
Σίγουρα η συγκεκριμένη συσκευή σου λύνει τα χέρια, όμως δεν πρέπει να το παρακάνεις.
Το μπισκότο τύχης που έχει ταυτιστεί με τα κινέζικα εστιατόρια, δεν προέρχεται από την Κίνα, σύμφωνα με μία ερευνήτρια.
Η εκπαίδευση του προσωπικού είναι υποχρέωση των επιχειρηματιών της εστίασης αλλά η επικοινωνία και η γνώση από τη μεριά των πελατών μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια.
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το OneMan θα στήσει μια μεγάλη γιορτή για τους λάτρεις του καφέ και σε θέλει μαζί του. Δήλωσε συμμετοχή και έλα να μάθεις πώς πραγματικά φτιάχνεται ο απολαυστικός καφές μαζί με την De’ Longhi.
Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, συγκεντρώνουμε τα μέρη που φάγαμε σε νησιά και χωριά και μας έμειναν αξέχαστα.
Μπορεί να τέλειωσαν οι διακοπές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν οι ευχάριστες στιγμές.
Απλοί τρόποι για να απογειώσεις τρεις αγαπημένες συνταγές.
Η σειρά ντοκιμαντέρ για το φαγητό που δημιούργησε ο David Gelb επιστρέφει για τρεις ακόμη σεζόν, αρχής γενομένης από το φθινόπωρο.
Η ιστορία τους από την αρχαιότητα και ο τρόπος που έφτασαν στο τραπέζι μας.
Το in vino-ή όποια άλλη έκδοση αλκοόλ- veritas δεν ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Όντως λέμε πιο εύκολα αλήθειες όταν πίνουμε αλκοόλ, αλλά όχι απαραίτητα τις αντικειμενικές.
Τόσο ο ίδιος ο αμπελώνας ως χαρακτηριστικό του ορεινού τοπίου της περιοχής, όσο και η παράδοση, που συνδέεται με την αμπελοκαλλιέργεια και την αξιοποίηση των προϊόντων της είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πολιτισμική φυσιογνωμία και την παραγωγική ταυτότητα του Μετσόβου.
Τα οφέλη τους είναι τόσα πολλά που μπορεί να συμβάλλουν σε ένα διατροφικά βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη.
Μπορεί να μοιάζει με επιδόρπιο αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα πιάτο που επιλέγουν για το πρωινό τους πολλοί κάτοικοι της Σικελίας.
Με αφορμή την πρόσφατη επιστροφή του The Bear στο Disney+ με την 3η σεζόν του, θυμόμαστε μερικούς από τους αγαπημένους μας σεφ της μικρής και της μεγάλης οθόνης.