Στο ‘Meat & Roses’ θα φας τυλιχτό με χοιρινό Iberico
Στο σουβλατζίδικο του Νίκου Αναδιώτη και του Αντώνη Φασιλή στο κέντρο Αθήνας σερβίρονται τα πιο γκουρμέ τυλιχτά.
- 19 ΙΟΥΛ 2020
Εδώ και περίπου ένα χρόνο, ένα νέο στέκι για φαγητό έχει ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για το ‘Meat & Roses‘, το μαγαζί που ‘τρέχουν’ ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης και ο καλός του φίλος, Αντώνης Φασιλής.
Το νέο steak – meat restaurant του κέντρου βρίσκεται στην οδό Αμερικής 7, ακριβώς δίπλα από τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας και όπως είναι λογικό ‘ταΐζει’ πολλές από τις γειτονικές εταιρείες, οι οποίες το έχουν λατρέψει.
Ο Νίκος Αναδιώτης είναι τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο μαγαζί και μάλιστα όχι μόνο σερβίρει τους πελάτες στα τραπέζια, αλλά όπως λέει, πηγαίνει και ο ίδιος παραγγελίες delivery αν χρειαστεί.
Τώρα όσον αφορά το μενού του μαγαζιού υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Από ορεκτικά, σαλάτες και σάντουιτς, μέχρι τυλιχτά, burgers και γλυκά.
Η κατηγορία, όμως, που ξεχωρίζει στο μενού είναι τα τυλιχτά premium. Eκεί μπορεί να βρει κανείς ευφάνταστες επιλογές, όπως το καλαμάκι από χοιρινό Iberico σε πίτα, ή την ταλιάτα και την πικάνια από black angus σε πίτα.
Το λες και μια γκουρμέ επιλογή για σουβλάκι στο κέντρο της Αθήνας.
Meat ‘n Roses, Αμερικής 7, Αθήνα (τηλ. 210 4407777)